ערב עם כוכב קטן.

ערב עם כוכב קטן.

אחרי צהרים זה עליתי על מיני חללית שלי לבקר כוכב קטן, נורא התרגשתי כל הדרך, כבר לא ראיתי אותו כמעט שבוע(כן שוב מילויים) , התקשרתי קודם לכן לאימו ,"הגלקסיה" , ושאלתי לשלום רוחות השמש. בעודי מנסה לברר את טמ´ צבר הכוכבים שמעתי את הנצצן הקטן צועק ברקע "אני רוצה לאכול במסעדת ים". מאחר ו"בני הדייג" הוא כוכב ידוע בשמי מסעדות ים, קבענו פגישה לארוחה. החניתי את המיני חללית שלי צפה מעל המים ובדילוג קל קפצתי על המזח , בעודי מהרהר מאחורי איזה שביט אני אמצא אותם ראיתי כוכב קטן נוצץ טס במהירות האור אלי, הוא כבר שמע את סילוני החללית שלי ורץ לתת לי נשיקה כוכבית ומיד לאחר מכן רצה ללבוש את הקסדה ולהראות לי שהוא כבר מספיק גדול בשביל לנהוג בחללית שלי. לאחר שהובהר לו שחללית לא יכולה לטוס על בטן ריקה, הוא התיישב על כתפי והראה לי את הדרך את השביט שבו ישבה אימו ,"גלקסיה", וסבתו "אנדרומדה". היתי מספר לכם הלאה מה קרה על אותו שביט אך אני בטוח שאתם מכירים היטב את התנהגותם של נצצנים בני שלוש במסעדות דגים. סגול(הל החתום "המפץ הגדול")

מחיאות כפיים לסגולללללללללל!

ואוו!! כבר לפני שנים סיכמנו שיש לך את זה. והיה לנו מעט עצוב שככה נעלמת לנו מהשטח. אמממממ אני אוהבת את המילים האלה את החללית הזו.... מזכיר לי את הנסיך הקטן........... שולחת לך כוכב של אושר. רק טוב!!!

יודע ש...

New member
במחשבה שניה או בקריאה נוספת

אני מסכים עם גחלולית יש בסיפור משהו שמזכיר את הנסיך הקטן מה שעושה את הסיפור שלך לעוד יותר מיוחד מצביע לסיפור הנבחר

1des

New member
אהמממ.. "אנדרומדה" זה טוב או רע?

אל תגיד שהיית באימון/מילואים בצאלים השבוע כי אם כן יכול להיות שאני ואתה .. שזה דווקא משעשע {להעביר ריכול בזולה במדבר אהממ} יאללה אחלה סיפורו אין כמו הטיסה של הקטנים האלו {השאלה האם תמיד הם יחשבו שאנחנו ענקים!?}

חן (*_*)

New member
סגול........... אני נפעמת !!!!!!!!

אין כמו הזאטוטים המלאכיים לגלות בתוכינו כשרונות חבויים פשוט פנטסטי

למעלה