ערב עירוני ... ../images/Emo29.gif
שועל במנוסה-היייי .. מה קורה
חיה בתוך קופסא-היי חיה בתוך קופסא-אמממ... מי זה? שועל במנוסה-סליחה? 'מי זה?' שועל במנוסה-אולי כדאי שתמחקי אותי מהמסנג'ר שלך? חיה בתוך קופסא-למה? שועל במנוסה-את שואלת עוד למה ?
שועל במנוסה-אחרי כל מה שעברנו? שועל במנוסה-אולי את בעצם לא יותר טובה מאחרות כמו שחשבתי? חיה בתוך קופסא-הייי...
חיה בתוך קופסא-קצת נסחפת חמוד, לא? חיה בתוך קופסא-קצת צוחקים איתך ויוצא הריגשי שבך? חיה בתוך קופסא-מה ענינים? שועל במנוסה-אני מצטער....
שועל במנוסה-לא יודע, פתאום הלחצת אותי. שועל במנוסה-תגידי... את לבד? חיה בתוך קופסא-כן, הוא הלך לישון... שועל במנוסה-אני לא מבין, מה את תקועה איתו? שועל במנוסה-את בעצמך אומרת שהוא דפוק ואלוהים יודע מה...אז... חיה בתוך קופסא-עזוב, בוא לא נכנס לזה עכשיו. טוב? חיה בתוך קופסא-למה במקום זה לא תתן לי איזה חיבוק ? חיה בתוך קופסא-ואולי נשתעשע קצת? שועל במנוסה-עכשיו את מתחילה לדבר...
חיה בתוך קופסא-אתה רוצה להפשיט אותי?
חיה בתוך קופסא-שים את הידים שלך עליי חיה בתוך קופסא-על הצואר... תחליק מטה לחזה... חיה בתוך קופסא-מרגיש ת'פטמות שלי? קשות? חיה בתוך קופסא-צמאות למגע אצבועותיך ומוצא פיך? שועל במנוסה-מממ.... בטח שאני מרגיש שועל במנוסה-
שועל במנוסה-הנה השפתים עליך והופ...
שועל במנוסה-מלאתי פי שד. שועל במנוסה-והידים מורידות ממך ת'חולצה שועל במנוסה-והפה שלי גולש מטה ומוריד ממך ת'חצאית שועל במנוסה-והשיניים נוגסות ממך את התחתון שועל במנוסה-שכולו ספוג בריח ירכיך הרטובות.... חיה בתוך קופסא-שב... חיה בתוך קופסא-אני רוצה להפשיט אותך חיה בתוך קופסא-לנשוך את שפתיך
חיה בתוך קופסא-להחדיר לך לפה את הלשון
חיה בתוך קופסא-כשהידים מורידות ת'חולצה... חיה בתוך קופסא-מלקקת אותך מטה... חיה בתוך קופסא-לאורך החזה חיה בתוך קופסא-והידיים מתירות ת'חגורה חיה בתוך קופסא-ומפשילות ת'מכנסים.... חיה בתוך קופסא-הידים מלטפות את הגוף חיה בתוך קופסא-ושוב יורדות להסיר גם את התחתונים. חיה בתוך קופסא-הזין כאילו חיכה להתפקע.... חיה בתוך קופסא-כולו מתוח ואדמדם
חיה בתוך קופסא-נבלע חיש בפה הלח והרטוב חיה בתוך קופסא-הלשון מרקדת סביב, מעלה, ומטה... שועל במנוסה-
חיה בתוך קופסא-כולי ציפיה חיה בתוך קופסא-איך הזין עוד יתגדל ויתקדש חיה בתוך קופסא-בתוככי מעמקי פי, עד עמקי נשמתי. חיה בתוך קופסא-אני שומעת את ההתנשפויות גוברות חיה בתוך קופסא-וידיך אוחזות בראשי
חיה בתוך קופסא-כאילו מודאות נעילה על המטרה... חיה בתוך קופסא-תנועות האגן גוברות חיה בתוך קופסא-ואני מרגישה את שני המנועים חמים שועל במנוסה-
חיה בתוך קופסא-וזה הרגע לקפוץ על העגלה! חיה בתוך קופסא-אני מתישבת עליך ואתה כולך בתוכי חיה בתוך קופסא-במלוא הדרך חיה בתוך קופסא-שנינו מגבירים.... חיה בתוך קופסא-ועוד רגע נתחיל ת'ספירה לאחור... חיה בתוך קופסא-הנה זה בא... חיה בתוך קופסא-עשר חיה בתוך קופסא-תשע חיה בתוך קופסא-שמונה, והמנועים צורחים קדימה... חיה בתוך קופסא-שבע חיה בתוך קופסא-שש חיה בתוך קופסא-חמש חיה בתוך קופסא-ארבע וכן השיגור כבר מוכן.... חיה בתוך קופסא-שלוש חיה בתוך קופסא-שתיים ו... ו... ו... חיה בתוך קופסא-שי..גווול..... חיה בתוך קופסא-כלומר... שי.. שיגווורררררר..
חיה בתוך קופסא-עוד שיגול מוצלח חיה בתוך קופסא-ground control to fox חיה בתוך קופסא-אני חוזרת לבסיס האם חיה בתוך קופסא-אתה בסדר? תן סימן... שועל במנוסה-
חיה בתוך קופסא-או, הרבה יותר טוב. שועל במנוסה-מממ... היית מדהימה שועל במנוסה-התעלית על עצמך (ועליי...) שועל במנוסה-אני צמא נורא
חיה בתוך קופסא-טוב חמוד לך תאסוף קצת כוחות חיה בתוך קופסא-ותחזור עוד כמה דקות לעוד סיבוב
חיה בתוך קופסא-בינתיים בטח אשתי היקרה תחזור....
שועל במנוסה-היייי .. מה קורה