ערב...עוד מעט...

ערב בא

לעבודה <עוד מעט>. איזו מוסיקה נהדרות..את משכיחה לי נזכרות קולה זמן... ופתאום נורא בא לי משו רומנטי,כמו שלפעמים את זוכרת להביא לי... ...

כבר פושטת

לי תחושת נעימות ב T כונה

חושבת

לפינאלה,לפני שאתמסר לדיוטיז הערב <מיותר לציין כמה לא בא לי> חושבת שאני צריכה את הצרפתיה ההיא עם השמלה והציצים הקטנים...
זמין לך בספריה?

שבוע טוב

ערב טוב ... והאולטימטיבי בשבילי: נהדרת עלי... מול המוכר הרגוע... את געגוע.... תני לי לראות רק אותך... עכשיו פצחתי.

ע פ ר ל ה

New member
ערב טוב

עברה לה שבת נעימה ורגועה עם הרבה מנוחה. ומחר...דחוף לרופא השיניים לפניי שכל הפה נופל לי... פוחדת פחד מוות...אבל אין כבר ברירה... כאבי תופת!!! שבוע טוב וקל לכם... תחזיקו לי אצבעות...אני משקשקת...

my sunshine

New member
תרגישי טוב

תמיד פוחדים מרופא השיניים, עד הרגע שמתחילים ת'טיפול. אז רואים שבעצם, השד אינו נורא כל כך.

ע פ ר ל ה

New member
אוי סאני סאני...

יש בי פחד תהומי ובילתי מוסבר מטיפולי שיניים. עשרות פעמים טופלתי,ותמיד זה הורס אותי מחדש...
ההתגברות על הפחד עולה לי בבריאות ממש... הכי טוב שירדימו אותי לגמרי!

ע פ ר ל ה

New member
מה לעזאזל יכול לעזור לי...?

ככה ללכת בצלילות הדעת ולפסוע בפייסנות אל עבר מיטת הטיפולים...? כל פעם מרגישה כמו תרנגולת שחוטה או אסיר מובל אל חבל התליה... אז מה...? לשתות ליטר וודקה לפניי? לדפוק ת'ראש עם ג'ויינט עסיסי? נראה לי אולי כדור שינה שיערפל אותי לגמרי
ובינתיים השיניים מתפוררות,כואבות רצח,ואני עם ערימות כדורים משכחי כאבים
שיניים זו המצאה גרועה. נראה לי פלטות יהיו הלהיט הבא.בלי כאבים בלי כלום.

פחד משתק שאינו עובר מרופא שיניים

שגורם להמנעות מהליכה לרופא השיניים, הוא פוביה פשוטה כמו כל פוביה אחרת. מה יכול לעזור לך? טיפול קוגניטיבי - התנהגותי.

טיפול

ללא הרדמה ללא כאבים טלוויזיה מעל... יד רכה... אם צריכה המלצות,את יודעת היכן למצוא אותי...

למעלה