ערב סטארגייט

ערב סטארגייט

מועדון סטארבייס 972 מתכבד להודיע על קיומו של ערב סטארגייט - ערב המוקדש כולו לקהילת חובבי סטארגייט, סדרת הטלוויזיה המצליחה. הערב יתקיים ביום חמישי- 30/11/06, מהשעה 18:00, בבניין מקסיקו שבאוניברסיטת ת"א (מספר החדר יפורסם בהמשך). בין הפעילויות המתוכננות לערב זה, יוקרן פרק ה- 200 של 'סטארגייט sg-1' עם תרגום לעברית! כמו כן נקרין פרק נבחר מ'סטארגייט אטלנטיס' ונקיים אירוע פילקריוקי, הרצאה ותחרות יצירות נושאת פרסים. מידע על התחרות: במהלך הערב תתקיים תחרות wallpapers נושאת פרסים בין יצירות שתשלחנה מבעוד מועד. בחירת שלושת היצירות הטובות ביותר תיעשה ע"י הצבעה בין הנוכחים בערב עצמו, והיצירות המנצחות יזכו את יוצריהן בפרס. כל המעוניין להשתתף בתחרות, מתבקש לשלוח תמונות ערוכות כטפט (wallpaper), הנוגעות ליקום "סטארגייט" (SG-1 ואטלנטיס כאחד) לאי-מייל שכתובתו: [email protected] , ולכתוב בכותרת הנושא: "ערב סטארגייט". תנאים: על הקבצים להיות במשקל 1MB לכל היותר, וברזולוציה של 1024x768 פיקסלים לכל היותר. היצירות המתמודדות תוצגנה לצפייה מוקדמת בפורום 'סטארגייט' אשר ב'תפוז': http://forums.tapuz.co.il/stargate וההצבעה תיערך במהלך הערב המיועד. הפרס הראשון בתחרות: DVD "סטארגייט: הסרט" מידע נוסף אודות שאר הפעילויות המתוכננות לערב יפורסם בהמשך באתר המועדון. ייתכנו שינויים בלו"ז. אנו ממליצים למעוניינים לעקוב אחר העדכונים שיפורסמו מעת לעת בפורום 'סטארגייט' בתפוז. הכניסה חופשית.

סלמאק

New member
פצצה!

יאללה אנשים, מי מגיע, איך מה וכמה?
אל תשכחו, הכניסה חופשית, אז בלי תירוצים

subatoi

New member
הולד יו'ר הורסז...

פשוט כי זה עוד חודש. אין לי שום סיבה לא להגיע. אני מתכנן להגיע, כן. איי דו.
בסדר?

Nogmor

New member
וואי! פעם ראשונה שגיליתי משהו..

אפשר לגשת לפורום ישירות בגלישה ל http://forums.tapuz.co.il/stargate... יפה. זה כאילו סוג של הכרה בכך שאנחנו פורום רשמי כזה. סוג של.

סלמאק

New member
עכשיו עלית על זה?

למה אתה חושב שצירפתי דווקא את הכתובת הזאת? זו כתובת מקוצרת.

noobster

New member
אני בא... די ברור

מוזר... כי הייתי אמור גם להפיק את זה... אז לירז אתה אחראי שם על הכול???

מה ז"א "אתה" היית אמור להפיק את זה?

ולא, לא לירז אחראי, אני(!) אחראית (ולירז ואסנת וסקובי עזרו לי מאוד מאוד)

nzkiwi

New member
מגניב, המילה סטארגייט בהודעה מופיעה

9 פעמים כמספר השברונים שעל השער!

סלמאק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

nzkiwi

New member
מגניב, יש 9 פרצופים צוחקים בכותרת..

כמספר השברונים שעל השער!

סלמאק

New member
גדווול!!! נשבע לך, זה לא היה מתוכנן

סתם לחצתי כמה פעמים, זה חייב להיות סימן.

LEyahoo

New member
יש מצב לטרמפ מאזור כ"ס רעננה +-?

אני עוד לא יודע אם אוכל לקחת מכונית באותו יום אז אם יש מישהו שמגיעה מאזור כפר סבא רעננה או משהו אחר בסביבה?

למעלה