ערב סטארגייט

ערב סטארגייט

מסתמן לו ערב סטארגייט נוסף. נכון לעכשיו הוחלט כי יוקרן פרק ה-200 של סטארגייט ויתקיים אירוע פילקים. בכדי להעשיר את הערב, חברי הפורום מתבקשים להביע את דעתם בנושאים הבאים: תאריך: 23 או 30 בנובמבר? הרצאה: רוצים או לא? תחרות: רצויה או לא? פרקי אטלנטיס: נא זרקו כל שם של פרק העולה על רוחכם, בתנאי שהוא מעונה 1 והוא עצמאי (למשל, פרקי סיום העונה לא יתקבלו כי הם בהמשכים) פרקי סטארגייט: נא זרקו כל שם של פרק העולה על רוחכם, בתנאי שהוא עצמאי ואינו מחצי השני של עונה 9 או עונה 10. מנהלת הפורום מתבקשת לנעוץ את ההודעה. תודה

Iced Hammer

New member
אז ככה....

תאריך: אני אישית מעדיף 23 (ואני חושב ששאר הסטודנטים יסכימו איתי - לפני שהשנה נהיית קשה מדי) הרצאה: אני אף פעם לא אתנגד אבל אני יודע שזה סיפור להכין את זה.. אז לא חובה. תחרות: ... למה לא? פרקי סטארגייט: Tin Man/ The Nox פרקים נפלאים (שיזכירו לנו איך הם נראו בעונה ראשונה!)

פרקי אטלנטיס טובים ../images/Emo13.gif

siege part 1 &2 או לחילופין siege part 3 והפרק האחרון של העונה ה-2

אבל ביקשו פרקים עצמאיים

לא פרקים שיש להם המשך וביקשו פרקים מעונה 1 (לטובת אלה שרואים עם ערוץ 1)

מה אם before i sleep?

זה פרק מהמם
וחוץ מזה רואים שגידעון ממכושפות משחק בתור ancint
הסיפור מאוד מענייין גם

morashty

New member
אני אישית

מעדיף ב-30. הרצאה:השאלה אם יש מישהו שמוכן לקחת על עצמו להעביר. תחרות: איזה ? אטלנטיס:ישהמון פרקים נחמדים בעונה הראשונה- defiant one,the brotherhood,letters from pegasus בקשר ל-SG1 זה טיפה יותר מסובך אני מניח שתמיד אפשר לראות את window of oppurtunity או 1969 עוד פעם (אבל נראה לי שבאמת חרשנו על הפרקים האלו) בעיקרון עדיף פרקים מהעונות הראשונות. כמה אפשרויות: עונה ראשונה-bloodlines,thor's hammer עונה שלישית-legacy,point of view עונה רביעית-upgrades,divide and conquer,2010 עונה חמישית-threshold,fail safe סתם פרקים שאהבתי (או שאני זוכר שאהבתי כשראיתי אותם לפני חמש שנים).

Nogmor

New member
בקשר לפרק,

אז אפשר את Avatar מעונה שמונה , הפרק שטיאלק תקוע בתוך משחק מחשב שאפילו קשור לפרק של gamekeeper. יכול להיות נחמד לראות את זה שוב.

סלמאק

New member
בתור פרק, הייתי מציע את

UNNATURAL SELECTION, מעונה 6. תגידו שזה לא פרק פצצה. או את FULL CIRCLE... (פשוט הכיוון שלי הוא פרקים חשובים כאלה, פרקים שלפספס אותם זה חור בהשכלה [מודה באשמה])

מ א ג ר ט

New member
יש!!

תאריך-לא משנה לי הרצאה-סבבה תחרות-בהחלט פרקים: אטלאנטיס- The Brotherhood סטארגייט- 1969

kinspirit

New member
אנשים תתעוררו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מארגנים לכם עוד ערב של סטארגייט, נותנים לכם לבחור פרקים - אין לכם מה להגיד?!

neboris

New member
כן, כן , עוד ערב סטארגייט

לפי סדר השאלות: - אין לי תכנונים מיוחדים על תאריכים הנ"ל כך שלא איכפת לי. - רוצים הרצאה מאוד מאוד - תחרות כן (אולי שווה לעשות תחרות פרונטלית עם הנוכחים, למשל, תחרות טריוויה). - פרקים: אטלנטיס - לא איכפת לי, אין לי רגשות מיוחדים לאף פרק מהעונה הראשונה. חוץ מזה משדרים עכשיו את העונה הראשונה בערוץ 1 ועד שהערב יתקיים רוב העונה תשודר, כך שאני לא רואה סיבה מיוחדת להקרין את הפרק (רק כדי למלא זמן). אם חייבים לבחור אז אני אלך על Before I Sleep. סג1 - כיוון שדי חרשנו על "חלון הזדמנויות", "1969", "חור-תולעת אקטרים" אני אחזור (עם שינויים נדרשים) על רשימה שהצעתי לפני הערב הקודם שכוללת פרק כיפי אחד מכל עונה: 1.19 "Tin Man" 2.18 "Holiday" 3.16 "Urgo" 4 כיוון שהפרק הכיפי של עונה הוקרן בערב הקודם, אפשר פשוט לבחור פרק טוב כלשהו (והיו הרבה כאלה בעונה הזאת). להלן, ארבעת הפרקים המועדפים עליי - "Upgrades", "2010", "Absolute Power", "Double Jeopardy". 5 כיוון שהפרק הכיפי של עונה הוקרן באייקון, אז כמו בעונה 4 לעיל ארבעת הפרקים המועדפים עליי - "Ascension", "2001", "The Fifth Man", "Proving Ground" 6.08 "The Other Guys" 7.03 "Fragile Balance" (אבל כיוון שהקרינו את העונה הזאת לא מזמן בערוץ 1, אפשר לוותר על זה). 8.15 "Citizen Joe" או את הגירסה המלאה של Threads (הרבה אנשים לא ראו אותה).

למעלה