ערב נפלא

טליה34

New member
ערב נפלא

זכיתי בכבוד הכי גדול !!!!!!!!!!!!!! עשיתי את האמבטיה הראשונה לבת של אחותי...... רק שתדעו לכם

חניבעל.

New member
אם הייתי פנטום הייתי אומר

"רוצה לזכות בכבוד לעשות לי אמבטיה?" אבל אני לא. (עכשיו אני בורח)

זה מעלה....

חיוך של רוך.... מזל טוב דודה

טליה34

New member
תודה../images/Emo9.gif

יווו....אני דודה???..... מה שמוזר הוא שאני כבר דודה לבת אחי.... ולמרות שזה אחי....ואנחנו קשורים וביחסים מצויינים זה לא אותו דבר כמו עם אחותי.... לבת אחותי אני כבר מרגישה כ"כ הרבה חום ואהבה....כאילו היא שלי.... ואני כבר מתגעגעת אליה אפילו....והיא רק בת 4 ימים.

שאחיך לא יקרא בטעות את מה

שאת כותבת כאן. הוא יפגע מאוד. אבל אני מבינה אותך, היחסים בין אחות לאחות בחיים לא יהיו כשל יחסים עם גיסה, ולא משנה כמה היא קרובה.

טליה34

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אל דאגה.....גם אם הוא יקרא....אין סיכוי שהוא יזהה.....חחחחחח וגם אם הוא יזהה......אין לו מה להיפגע....הרי כמו שאמרת: יחסים עם גיסה הם לא כמו עם אחות....ובטח לא כמו שביני לאחותי...... והוא כבר יודע וכבר רואה שזה ממש לא אותו הדבר. הוא יודע שאין סיכוי שאשתו (שתחיה) תתן לי לרחוץ את בתה או בכלל תתן לי להתקרב לילדה שלה קצת מעבר ....

nightroll

New member
המממ

את האמבטיות הראשונות של הבת שלי עשו האחיות בבית החולים, כי היינו שם עוד 11 יום אחרי הלידה. את האמבטיות הראשונות של הבן שלי עשו האחיות בבית החולים, כי היינו שם עוד 21 יום אחרי הלידה. אבל את האמבטיה הראשונה של האחיין שלי זכיתי. אחותי היא אישה נכה, ואז היא גם היתה חסרת נסיון לחלוטין בכל מה שקשור בילדים. בעלה היה מאוד מאוד מבוהל מכל האלמנט של הלידה והילד... בקיצור, הזעיקו אותי לעזור... היה משעשע.

למעלה