ערב נהדר לכולם.

נירה63

New member
ערב נהדר לכולם.

אחרי כמה ימים שלא כתבי אם כי קראתי והייתי קצת מהצד אני רוצה לספר לכם על התקדמות ענקית...השנה התחילה אצלי בצורה נהדתתתתתתתתת, מחשבות חדשות, ראייה קצת שונה, פתיחות וקבלה של דברים כפי שהם... זהו בינתיים ממשיכיןם הלאה, לא???

kisslali

New member
היי נירה

מה זה? טיזר? מה מהצד ולמה, איזו התקדמות ותני קצת אור - מה כ"כ נהדר?? ללי

נירה63

New member
למה מהצד? משום שהייתי בתוך הקונכיה

וגם חולה ובין עבודה לפעילות התנדבותית שבה אני עוסקת יש בית ומשפחה ו...בקיצור זוכרים את סיפור האקס? לא יודעת אבל...לפעמים שיחה עם אדם שלישי שאינו מעורב בבכלל יכול לעשות פלאים, להשפיע, לפתוח עיניים ולדחוף קדימה..וזה בערך מה שקרה, שיחה ועוד שיחה וכתיבה של חברה ועוד אדם מהצד...ורצון שלי להמשיך הלאה ורחוק מהאקס שלי היא שגרמה לי להגיד לעצמי: עד כאן ולא יותר. וזה מדהים הייתי בכמה מקומות, פתאום ההתבוננות שלי אחרת על הסובבים אותי, פתאום אני בוחרת להמצא ולדבר רק עם אנשים שעושים לי טוב, ניתקתי קשר עם מי שחשבתי שהיא חברה לעבודה, גיליתי שהיר רע עבורי...רע ולא עושה לי טוב אז חתכתי והמשכתי הלאה... יצרתי שוב קשרים עם אנשים מהעבר שאיך שהוא התפצלו דרכינו ופתאום נורא כייף לשוחח ולהפגש... מה עוד? אחת ההתחלות הכי נהדרות שלי, אני פעילה ותורמת ועוזרת בפורום למען הקהילה (אתם מוזמנים להכנס לפורום ולקרוא על העשייה) רכזת של כמה משפחות בחיפה עוזרת ומתרוצצת ונותנת את הנשמה, ובעיקר בעיקר מרגישה נפלא. זהו בינתיים...

noa128

New member
נירה'לה, את עושה לי משב רוח רענן

קודמקול עניין ההתנדבות ב"למען הקהילה", אני עוקבת אחרי מה שקורה שם מזה זמן, ולכן כבר פחות נלחצת מה"היעלמויות" שלך
מכאן, כי אני רואה כמה מלאות ידייך בפעילות מבורכת שם, ועל כך ודאי שמור לך מקום של כבוד בליבם של רבים וטובים, גם בשלי. מאמצת בחום את הגישה של "לפנות את האנשים שעושים לנו רע מהחיים" -
- גיליתי כמה שזה "משחרר" לפני קרוב לשנתיים, יום אחד הבנתי שמישהי שמתנהגת כחברה בעצם עושה לי נזק, משמיצה, זורקת כל מיני הערות מבעסות, מקנאה - מפזרת הרבה ויברציות שליליות - חתכתי. פשוט ולעניין - ניפיתי את הרוע הזה מחיי, אפילו בלי להכנס למניעיה, החלטתי לא להיכנס לזה ודי, היה ברור שזה "שלה". מאז אני דבקה בעניין הזה, הולכת לרוב על אינסטינקט ותחושת בטן, ואנחנו לרוב יודעים מתי מקורו של הרוע באי הבנה או במשהו הדדי שהתקלקל ביחסינו עם אחר, ומתי מדובר ב"תיק" של האחר שאנחנו רק סופגים ממנו ריקושטים. אז גם בענין הזה, מחזקת ידייך. ובגדול - את נשמעת לי בכיוון חיובי, ואני כבר מצפה לשמוע איך משם מסתדרים ומתפתחים להם עוד ועוד - כי מי שעושה טוב מקרין טוב, ומושך אליו עוד טוב. ותודה לך שהבאת לנו אור לכאן על הבוקר

למעלה