ערב משחקים שהיה

ycyclop

New member
ערב משחקים שהיה

אתמול (יום חמישי) התארחנו בביתו של קובי לערב משחקים. התחלנו את הערב חמישה עם שני סיבובים מהירים של Loco! בזמן שהמתנו לשחקן השישי. המשחק עצמו קצר וחביב כאשר ניצן (השישי) הגיע התלבטנו האם להתפצל ולשחק שני משחקים יותר כבדים או להשאר יחד ולשחק אוסף משחקים קלילים יותר. האופציה השניה נבחרה. עברנו לשחק Tutanchamun שהיה חביב ויהיה מעניין לשחק אותו במספרים שונים של אנשים. לאחר מכן cloud nine שהיה משעשע ולקינוח For sale שהינו משחק מכרזים פשוט. בתור משחק מכרז קצר נראה לי שאני אעדיף את High Society שהוא יותר מותח. אבל לגוון זה תמיד טוב.

ycyclop

New member
שכחתי את Fist of Dragonstones

עוד משחק ששוחק עם שישה. מנגנון מכרז סגור. יש רעיונות נחמדים במשחק אבל אני לא חושב שהייתי משחק אותו בתדירות גבוהה. בכלל אני לא חסיד גדול של משחקים שהמכרז הוא החלק הראשי במשחק.

kobyshachar

New member
עוד משחק

היתרון במשחקים קלילים שאפשר לשחק הרבה משחקים, ואכן הספקנו לשחק חמישה משחקים. גלעד לא הזכיר את המשחק שבו הוא יצא המנצח הגדול, אחרי שבאמצע המשחק הוא התלונן שהוא די מאחור... המשחק הוא Fist of DragonstOnes (אותיות גדולות ע"פ המקור). במשחק השחקנים עושים מכירה פומבית חשאית על הזכות להשתמש בתכונות של דמויות שונות. אוספים אבנים צבעוניות ואח"כ ממירים אותם לנקודות נצחון. זה משחק של הטעייה, ניסיון לדעת מה האחרים יעשו ולפעול בהתאם. קצת ממה שאנחנו מכירים במצודות (היוצר של מצודות הוא אחד השותפים ליצירת המשחק הזה). אכן שישה שחקנים הוא מספר קשה, מכיוון שמרבית המשחקים היותר כבדים מתאימים ל-5 שחקנים לכל היותר והם קצת פחות אטרקטיביים בשלושה. בכל מקרה היה כיף לשחק כולם ביחד, וכאמור ההספק היה גדול. ועוד מילה על For Sale ביחס ל-High Society. אני שחקתי הרבה יותר משחקים של FS מאשר HS ואני נוטה להסכים עם גלעד שהאחרון הרבה יותר מותח ומעניין. היתרון של FS הוא בהיותו משחק ל-נונ-גיימרס (שחקנים מזדמנים), חוקים קלים להסבר ולהבנה עם מנגון משחק פשוט ובכל זאת משחק מותח ומעניין. בכל ההזדמניות שהצגתי את המשחק הוא זכה להצלחה כמו גם Cloud 9 שהוא לדעתי המוביל במשחקי הכרות לשחקנים חדשים. להתראות במפגש הבא.

למעלה