ערב משובח

אכן ואכן, השאלה היא תמיד

איזה פנים אני בוחר לראות ולהראות

dibablas

New member
אז מה שאתה מראה הוא חלק מהתמונה

על כל דעה יש דעה אחרת ופסיקה אחרת,
הגמרא מורכבת מדיוני החכמים ולא מקביעות חד משמעיות ללא הסבר ונימוק.
היום יש יותר ויותר כניסה של ליברליות לתוך השיח הדתי/אמוני ואני חושב שהמגמה הזו תלך ותתחזק

http://www.youtube.com/watch?v=Itcco_iVRDw

אבל אתה בחרת להביא את הסרטון

וכמו שאלון עידן בטורו המבריק ב'הארץ' ספורט מסביר תמיד, גם ל-לא מודע יש תפקיד בעולם המודע.

dibablas

New member
אני חושב שהסרטון מוכיח דווקא

שחוסר ליברליות ואי פתיחות קיימת בכל הצדדים והמגזרים...

מצחיק שפרובוקטור שונא ערבים

ושונא הומואים מובהק הוא השופר ל-חוסר ליברליות, שיהיה.

poseidon111

Active member
אתה יודע מה אומרים. "כשאתה בשוונג להוכיח

משהו, דמיוני ככל שיהיה, גם השטן הופך להיות חברך הטוב, לצורך "הוכחה".

צקצקצק - סליחה זה היה

ניצן הורובי שקילל הומואים בת"א, באמת מה אני מבין, גם הורוביץ הציע מצעד בעיר ערבית, דווקא.

צפונבונים אצלך זה לפי ההגדרה של הפרובוקטור?

נסי לעשות הפגנה של השמאל בהתנחלות של בן גביר...

אני לא תומכת בפרובוקטור

אני רק חושבת שלאנשים שחיים בסביבה הסטרילית שלהם מעלה מעלה במגדל השן תמיכה בזכויות הפליטים באה הרבה יותר בקלות כי הם לא צריכים להתמודד איתה.

מסכים אתך

אריאנה מלמד חוותה לדעתי על בשרה את התנכרות השמאל, כאשר פעם אחר פעם ביקשה מעוקביה בפייסבוק להושיט עזרה וכו'.
לבר תמיד קל.
זו אגב הבעיה האמיתית של השמאל הישראלי - הוא אוהב לדבר הרבה.

גזענות

תראה בני זה נושא מורכב. בעיקרון גזענות או שנאה לקבוצת החוץ קיימת באופן אוניברסלי אצל כל בני האדם, ומתעצמת כשיש תחרות על משאבים כמו שקורה בדרום תל-אביב. תוסיף לזה את הספק שמועות ספק אמת לגבי המחלות שאותם פליטים מביאים איתם (שאפילו פרופ' קרסו שמתנדב לטפל בהם אמר להיזהר במגע עם אוכל שהם מכינים בגלל השחפת) ותקבל מצב שאמנם לא אידיאלי מוסרית אבל אפשר להבין אותו.

אז זה יפה ונאור לנפנף בדגל זכויות האדם, אבל כל עוד הם לא מאיימים על הביטחון האישי שלך, על מרחב המחיה והחלק שלך בעוגה אין לך זכות לקרוא לאלה מדרום תל-אביב גזענים.

אני לא יודעת מה "זה...?"

ולא סיפרת לי שהפכת לקורא מחשבות ואתה יודע לאיזה עדה התכוונו אלה שאמרו צפונבונים. אני לא מבינה רמיזות בני ואני לא קוראת מחשבות, אם יש לך שאתה קונקרטית הבה שאל ונען.

אני רק שאלתי...

לקחת את המעשה של איתמר בן גביר שעשה פרובוקציה על הגב של המסכנים האלה ועושה מהם מריונטות, זה מעשה שלא יעשה וכאן בפורום ראיתי לפחות פוסט אחד שהמשיך בקו הזה של לעג לצפונבונים... הבן גביר הזה חי מפרובוקציות ומהתקשורת שנוהרת אחריו . אז יש מי שנגררים ויש מי שלא.. עם כל הכבוד, הצפונבונים הם אנשים כמוני וכמוך שיש להם בחילה מהכנסתם של פליטים לבריכה לא כדי לעזור להם אלא כדי להפיק מופע ליצנות על חשבונם (של הפליטים) כי למחרת הוא ישכח מהם. השתמש וזרוק.

magy

New member
צפונבונים?

עדה?
מה פתאום ?

תגיד, אתה חושב שיש שם לתופעה של "שנאת אשכנזים?"

אי אפשר לקרוא לזה "גזענות", כי כולנו מאותו גזע.....
גם לא "אנטישמים"..... כי כולנו שֶמים.... SHEMIM
אולי שנאת חינם? שבגללה חרב בית המקדש...?
אולי שנאת אחים?

ובכל זאת, חצי עם שונא חצי,
כמו בשיר של שלמה ארצי....
חצי עולם שונא חצי ....

https://www.youtube.com/watch?v=n3s8qd8_c94

אני חושבת שהגזענות היא בעיני מי שרואה אותה

במקרה הזה.

צריך לשקול פה מילים וללכת על ביצים. את יודעת על מה דיברנו או שסתם קפצת כששמעת את המילה צפונבונים כמו הכלב ההוא של פבלוב שצלצלו לו בפעמון והוא ישר התחיל לרייר כי חשב שמגיע אוכל?

magy

New member
איך אפשר

עם תא אחד בודד של איי קיו גם לקרוא וגם לכתוב? הגזמת.
התגובות שלך גורמות לי לרייר. אני אוהבת קלישאות.

למעלה