ערב מצויין לכולם:)

yana82

New member
ערב מצויין לכולם:)

אני אשמח אם תנתחו את כתב ידי. תודה מראש לכל המגיבים

גימי1

New member
שלום יאנה

על קצה מזלג, לפני שאני יוצא להנות מהטבע..... את טיפוס מאוד רגיש רגשן, מה שנקרא " חושבת מהבטן"... את יסודית, מקפידה על פרטים, אסטטיקה חשובה לך מאוד, אני מניח שגם הופעתך החיצונית מאוד מוקפדת.... לדעתי, את לא מספיק אסרטיבית, אינך עומדת על שלך כשמגיע לך ולא יודעת לדרוש תמורה הולמת עבור מעשייך / עבודותייך. את בעלת כושר ביטוי טוב. שאלת לגבי המכירות....אני חושב שתלוי איזה מכירות בדיוק תעשי שם... אם העיקר הוא פעילות הסברתית אז כן מתאים לך. אם המכירה היא יותר אגרסיבית והמשכורת נובעת מאחוזי המכירה, שם הייתי קצת נזהר. כי הדרישה לתשלום והרעב הבסיסי למכור ולהרויח קצת חסרים. ההסבר על המוצר או על השירות או כל דבר אחר הוא מתאים מאוד עבורך. דבר נוסף, את מאוד זקוקה לקרקע יציבה ובטוחה. אני חושב שמשכורת לא יציבה ולא בטוחה לא תעשה לך כל כך טוב. אגיד משהו שסותר את אבחנתי, את בת 24, צעירה לכל הדעות, לא מגובשת לגמרי עם מה שאת רוצה לעשות כשתהיי גדולה. אני חושב שלמרות הכל, כדאי לך לצאת ולנסות ולהתנסות בכל מיני תחומים שיתכן ולא הכי מתאימים לך. זה הזמן לנסות, להתנסות, להצליח או לטעות...וכמובן ללמוד מה טוב לך ומה לא... בהצלחה.

yana82

New member
גימי1 תודה רבה על התגובה

אני מבינה שאתה מציע לי להתנסות בכל זאת בתחום המכירות למרות שאולי זה אינו התחום שכ"כ מתאים..אני חושבת שאני אכן ינסה למרות שכל מה שכתבת עד כה אמת ומדוייק (הדרישה לתשלום והרעב הבסיסי למכור ולהרויח קצת חסרים וכו')... תודה שוב ואם יש עוד תגובות אני ישמח ממך או מחברי הפורום האחרים וכמו כן ממנהל הפורום. פורים שמח לכולם:)

TIME4U

New member
היי יאנה, על קצה-המזלג

מבחינה מקצועית, לפי מה שנראה כרגע (ואם אני לא טועה), את לא בנוייה/ערוכה למשהו שמצריך מאמצים , מעדיפה נוחות והתרווחות תוך מינימום עשייה ולקבל ליד את המוכן , את אכן לא רגועה ושואפת להגיע להישג מהיר , אך רק הגדרה ברורה של תחום עיניין +דריכות, כוח רצון, מרץ והגשמה מעשית בפועל של מאמץ יוכלו להביאך למקום המיוחל ולמעמד המכובד והראוי שחשוב לך, שיהיה בהצלחה.

למעלה