ערב מצויין לכולם....

rachelia78

New member
ערב מצויין לכולם....

מה שלומכם? אני לא זכיתי לראות את הדי.וי.די שנדב הכין....אשמח אם תספרו לי עליו...

מור אסף

New member
לא זכיתי לראות את הdvd של נדב

לפני שבוע רכשתי את הקלטת ואין לי תרגום...אשמח לסיוע בנושא

M i k e s F a n

New member
רחלי ומור- ערב טוב לכם../images/Emo83.gif

אספר לכם קצת על ה-DVD שהכין נדב.
מכיוון שרובנו לא מבינים צרפתית וקשה לנו להבין מה מייק שר בעצם, יש לנו את התרגומים של שונית אך רצינו כל כך לראותם על כל קליפ וקליפ של מייק כדי להבין ולהתרגש יותר כיודעים מה משמעות המילים. נדב לקח על עצמו את הג'וב הזה, ומכיוון שהוא עובד עם עריכה ווידאו, הוא לקח על עצמו פרוייקט שהוא הכנת DVD מתורגם של מייק ברנט לראשונה.
עמל, הזיע, השקיע מזמנו ומכספו, נדב, שאפשר למצוא אותו בכינויו בפורום "שון שון מייקלס", חודשים שלמים חיכינו למפגש המעריצים הבא שבו יחולקו עותקים בודדים מה-DVD לחברי הפורום הפעילים. לא לצורך מסחר.
בדיוידי 17 קליפים צבעוניים ובשחור לבן שמתוכם 3 ערוכים כסרטונים דוקומנטריים. מרגש ומדהים הובא בפנינו ובערב נפלא שערכנו ב"מקום מהסרטים" בת"א, ה- DVD המיוחל. כ- 20 עותקים בודדים חולקו ולא ניתן להשיגם אלא על ידי טוב ליבם של אותם המוכנים להכי לכם עותק. (אני
) מבחינתי זה לא בעייה להכין לכם עותק, מי שבאמת רוצה- אני כאן.
מצד שמאל תוכלו לראות את העטיפה המושקעת
שהכניו בבית הדפוס לבקשת נדב. אז תודה לך שוב נדב ותודה לכולכם..
מקרב
, סיגל

Dis Lui

New member
סיגל,

תוכלי להכין לי עותק
כי אני לא הייתי באירוע הזה
היידי

M i k e s F a n

New member
ודאי וודאי../images/Emo141.gif

אבל אני חושבת שכבר יש לכם אצל נדב עותק שמור, אם לא אני יכין לכם בשמחה.

M i k e s F a n

New member
דוגמא לקליפ מתורגם../images/Emo194.gif

מתוך הקליפ : "LA FILLE A'IMER"- "הבחורה לאהוב".

היום קניתי DVX חדש של LG

וכל זאת בגלל ה די וי די של נדב שיכולים לראות את כולו רק בקורא צרובים ( DVX ). הוצאתי עליו 480 שקל.

laveeg

New member
אין ספק ,DVD ענק ../images/Emo45.gif

לצערי אני יכול לצפות ב DVD רק בחדר השינה שלי (קורא DIVX )...ששם איכות הסאונד של הטלוויזיה לא גבוהה ,לא כמו בסלון . אך מהצפייה ב DVD בחלק מהשירים נדב הלביש פס קול באיכות סאונד גבוהה מאוד! שון שון מייקלס ?
- רק אתמול הבנתי את משמעות השם,ראיתי את בני משחק בפלייסטיישן ובוחר שחקן מה WWE (האבקות )

rachelia78

New member
נדב כל הכבוד!!!

אין מילים.....ממש כל הכבוד, כמובן שהייתי רוצה עותק, אבל עד שנתראה....אני מקווה שבקרוב אפילו אם לא כולכם כי קשה לתאם בין הרבה אנשים...

למעלה