ערב מצוייין

ערב מצוייין

אוחח איזה יום נפלא היה לי, על הבוקר פגשתי מלא חבר'ה שלא ראיתי מאז תקופת המבחנים...מלא החמיאו לי שרזיתי(כבר 7 ק"ג) ושאני... היתה בירה חופשי אז היינו דיי שיכורים, באחת ההרצאות היתה רכבת פיפי לשירותים. מחר בא צמא לעוד בירה. לא מעט צ'יקיטות חדשות וגם ככה לא חסר ותיקות...מצחיק לראות סטודנטים שנה א' מתבלבלים בין הכיתות עשו ממש קרנבל במכללה וככה יימשך כל השבוע. כיף לחזור ללימודים(נשמע הזוי אבל זה ממש כך), כל הרצאה מלא צחוקים. איך היה היום שלכם?

אם יימשך לך ככה כול השנת לימודים............

זה יבוא על חשבון הציונים
דרך אגב שני בני גרעין שלי לומדים במיכללה שלך מינהל עסקים אחד כבר שנה שנייה או שלישית והשני התחיל עכשיו אני חושב ששניהם לומדים לימודי ערב. באשר אליי עבר עליי יום טוב ואני מקווה שזה יהיה הסימן שחיכיתי לו הרבה זמן, קיבלתי היום טלפון מאדם שסגרתי איתו הכול אבל חל עיכוב שלא באשמתו, העבודה היא על מרסקת גזם, אני מתחיל מחר אבל תשובה סופית מקווה לקבל כמה שיותר מהר (הוא תלוי במיכרז) של המועצה, וברגע שהוא סוגר אני אוכל להירשם למיכללה בצמח ללימודי ערב בניהול רשתות (MCSA)חודש הבא נפתח קורס מבוא ובדמצבר נפתח הקורס עצמו שיימשך חצי שנה נתחיל במבוא ( 1100ש"ח) ואם יתאים נמשיך הלאה.

א. זה לא יימשך כל השנה

סה"כ כיף של פתיחת שנה. ב. אין מצב שאני אתן למשהו להשפיע לי על הממוצע.

למעלה