ערב מענג לכולם

Master Stav

New member
ערב מענג לכולם

ככה בבית אחרי ארוחה ....קינוח בצורת מנגו .....החיים טעימים לי .. מה איתכם איך עובר עליכם הערב הזה ????

NoKi2sh

New member
כלום בינתיים.

הוא רחוק. במסגרת ירוקה שלא תומכת ממש במין חופשי עך הדרך(אולי טוב שכך, שלא ישתרלל לי הנסיך?
)ונשאר עוד זמן, עד שנהיה מאוחדים בלי השטות הזו בצבע צבאי כ"כ שתקועה לנו באמצע החיים. אני פה. התקנתי מחדש את המחשב. אירועי היום: סיימתי לקרוא ספר . ספר מוזר... אמור להיות DND כזה, רגיל יחסית, חביב, פתאום באמצע כמעט ונחנקתי באמצע האוטובוס- יש קטע BDSM קשה קשה קשה, משהו מטורף לגמריי עם תיאורים....- ממש נהיה לי חם.... אחר כך מרוב התרגשות(ובכלל, היום הייתי לא מרוכזת, יצאתי לקנות סיגריה בקיוסק בעיר אחת, שמתי את הספר שניה על המדף ו*שכחתי ממנו*, עליתי לאוטובוס הבא ונסעתי לי. נזכרתי רק בעבודה, בצווחה כזו של הבנה. הייתי צריכה לשלם את מיטב כספי ל144 כדי למצוא את שם הקיוסק הארור(בקושי זכרתי אותו) ולהסביר לו איפה הספר נמצא בכלל. (לספר שלום!) -"חוק הקוסמים הראשון" של טרי גודקיינד. (מזהירה, ספר טוב לאוהבי הפנטאזיה, עם קטעי בי די אלימים למדי!) זה הספר הרביעי שלי השבוע. אני קוראת כמו מכונה.
חח המומלץ השבועי שלי הוא בכלל "קפקא על החוף" של הרוקי מוראקאמי- הזוי הזוי הזוי, מאותם ספרים יפנים שמחייבים אותך לקרוא אותם בשקיקה עד הסוף סוף סוף, בתקווה להבין מה בעצם קורה שם בכלל. חוצמיזה, הכלבים שלי כמעט שברו לי את היד, כהחליטו לפרוץ בסערה מדלת הכניסה לבניין, וחבטו אותי בזכוכית בכוח רב- נגררת אחריהם ב"סקי כלבים" חביב כזה...-כל יד שמאל(מפרק כף היד) נפוח בטירוף, וכחול עם ירוק ואפילו היה טיפה דם. (וזה לא שיש לי דנים ענקיים. שני יצורים קטנים- אבל כמה כוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) זה בערך זה. האם חפרתי מידי?
-מצטערת פשוט נחמד לשתף...
*קדה קידה ביישנית מאוד.* ערב נעים לכולם!

P u c h a

New member
עכשיו חזרתי הביתה

אחרי העבודה הלכתי לבקר כמה חברים, פירקני אבטיח, שמענו מוזיקה, סתם דיברנו וזה אחד הבילויים הכי כיפיים שהיו לי לאחרונה.

אייבורי

New member
ערב סיוט ../images/Emo16.gif

ישבתי לי בכורסת האמריקן קומפורט הנוחה וצפיתי בפרק של סטרגייט במחשב החלטתי להחליף פרק שקמתי ראיתי שנתתי מכת מוות לצימיני ז"ל החתלתול בן ה3 שבועות קיבל מכה מהכורסא שפגעה לו בעמוד השידרה לשמוע אותו מיבב יבוב אחרון אצל הוטרינר ואז עוצם את עיניו הצליל האחזות האחרונה בחיים והדמעות לא יוצאות ואני בהלם ורגשות אשם ובא לי להעלם קצת.

../images/Emo201.gif

אייב חיבוקי ענק לא בך היא האשמה אבל זה לא ממש עוזר להרגשה לכן קח עוד חיבוק חזק יש לנשמה

א פרח

New member
|עצוב לקרוא

בטוחה שאתה מרגיש נורא למרות שאינך אשם קבל
חזק

וואי איזה בעסה זה .. אבל יהיה בסדר

הכל בקטנה הזמן זה הרופא של הרגשות והמצפון לרוב ... צר לי בישבילך ידידי

Master Stav

New member
../images/Emo16.gif תהייה ....אתה

תן לרגשות לצאת ....אי אפשר לומר מצטער החיים הם משהו שמתרחש בזמן שאנחנו עסוקים בדברים אחרים...... שולח לך
חבר שלי .....

ערב שלישי חג האהבה בדאנג'ן

היה יחסית ריק אבל עדין נחמד אני והוא די נהנינו יש לומר

למעלה