ערב מחווה?

lordnikon

New member
ערב מחווה?

ראיתי שהזכירו כאן ערב מחווה לטול.. מתי ואיפה? קוראים לי גל אני בן 17 מרמה"ש תחביבים: לגלוש (גלישת גלים, לנגן, לשמוע מוסיקה המון..,לקרוא , מאמרים על פילוסופיה פסיכולוגיה וכו'. אני נוסע לניו יורק בסוף יולי.. יש המלצות על הופעות ודיסקים נדירים ודברים שאי אפשר להשיג בארץ וכו'?

MelodicTruth

New member
אני

נוסע לניו יורק עוד פחות משבועיים.... כבר הכנתי מראש רשימת דיסקים שאני מתכוון לקנות שם
הופעות שוות?? יש את a perfect circle+jane`s addiction בלולהפלוזה, יש את opeth+porcupine tree, dream theater+queensryche ואם אני לא טועה יהיו גם הופעות של lacuna coil, type o negative, strapping young lad, samael, meshuggah, וכו' וכו' ויש גם את מטאליקה ודפטונז(אבל העיתוי די דפוק
)

MelodicTruth

New member
איך שכחתי?

יש גם הופעות של ביורק וטורי איימוס(ההופעות בניו יורק יוצאות באותו ערב במקומות שונים, ככה שצריך לבחור)...יש את פרל ג'ם....מה אני מדבר? תבדוק ב ticketmaster.com

Superunknown1

New member
*נושך את השפה*

אוף. סאמאל, אייפ או נגטיב, לאקונה כויל, אופת', א פרפקט סירקל, דפטונז. אני מפסיד את כל ההופעות השוות. מקווה שישארו שם, עוד חודשיים אני אהיה בפעם הראשונה שלי בארה"ב. (סוף סוף) איזה דיסקים אתה מתכנן לקנות?

Savant

New member
אם אני לא טועה

אז Opeth+Porc Tree בוטל, אבל אני לא סגור על זה.

MelodicTruth

New member
יא משבית שמחות...

בדקתי באתרים של שתי הלהקות ולא כתוב על זה כלום...מאיפה הגיעו לאוזניך שמועות זדוניות אלו?

Savant

New member
ידיד מניו יורק שממש רצה לראות

את שתי הלהקות בהופעה :) אבל, אני אבדוק את זה שוב.

למעלה