ערב מחווה ל NIGHTWISH !!!

ravenmusic

New member
ערב מחווה ל NIGHTWISH !!!

ProgrocK Production & Raven Music גאים לבשר כי מסיבת ההשקה לדיסק החדש של להקת Nightwish תתקיים בתאריך 20/7/2004, בשעה 23:00 במועדון הייניקן הבימה קלאב! תל אביב בתוכנית: הופעה של להקת Midas Touch במיטב השירים של Nightwish מחיר הכרטיס לערב זה יעמוד על 40 שקלים בלבד ויקנה שימו לב טוב...... אופציה לרכישת הדיסק החדש של Nightwish במחיר של 60 שקלים בלבד ובנוסף קבלת דיסק אוסף של מיטב הלהקות שמיוצגות על ידי raven music שימו לב טוב: אתם באים עם מאה שקלים ויוצאים עם הופעה בת זונה + הדיסק החדש של NightWish שכולל בתוכו את הלהיט Nemo + דיסק אוסף של מיטב הלהקות שמיוצגות על ידי Raven Music

matt hensley

New member
קשוח ../images/Emo11.gif

אתה לא רוצה אל תבוא....לא חייבים להגיב בקשיחות על כל דבר...

נימרודל

New member
נחמד... רק

טוב שזה לא בעוד איזה מליון שנה... יש עוד הרבה זמן עד אז.

the freaky girl

New member
מגניב!!

אבל שאלה קטנה.. יש מגבלת גיל?

נימרודל

New member
בדרך כלל אין מגבלת גיל לדברים האלה

אבל מי יודע... אם לי נותנים להיכנס להופעות לך בטוח ירשו. את בת 17 עוד ארבעה ימים לא?

the freaky girl

New member
את השמינית שאומרת לי את זה!!..

יש לי יומולדת, אבל אני אהיה בת 16..
הבעייה, שאני נראית מבוגרת יותר, וגם אחי הקטן (בן ה-6) חשב שאני אהיה בת 17.. זה עצוב שאפילו בן משפחה מתבלבל בגיל..
טוב, זה גם נותן המווווווון יתרונות...

the freaky girl

New member
אממ..

לא סתם קוראים לי פריקי..
הקטע, שזה באמת מעצבן אותי.. עדיף שלא היה את זה לנשים.. לדעתי.. סתם מפריע כל צעד שני שאת עושה.. ולא מהבחינה הפיזית בעיקר.. בעע..

נימרודל

New member
המממ...

לי אין בעיה מיוחדת איתם... הם בסדר, פחות או יותר... ככה... אלון- ברור שלך אין בעיה עם זה... (גרררר
)

the freaky girl

New member
מן הסתם..

אתה בן!! למה שלך זה יפריע? אויש.. לפעמים אתם יכולים להיות כ"כ סתומים, וברגע השני..

HelloweeN

New member
אני חושב שאת צריכה להעלות תמונה של

החזה שלך, כדאי שכולנו נוכל לשפוט כיאות, ולא לזרוק סתם משפטים לרוח. או עדיף תמונה של עצמך + החזה (את יכולה לטשטש את הפרצוף).

FireoaK

New member
רעיון מצויין

פרטי לבוש יהיו מיותרים כרגע אז אם אין לך בעיה עם כל זאת ועוד...

the freaky girl

New member
אנשים!! ../images/Emo12.gif

דיי להיות צעירים חרמנים!! התמונה כביכול רק תגרוע (
).. יש לכם דברים יותר חשובים בחיים מאשר אני..
תחשבו עליהם..

FireoaK

New member
?...

אז מה את רוצה שנהיה? חבורה של זקנים שכבר לא מייצרים זרע?.. ולא היא לא תגרע כלום פשוט שימי כבר! בבקשה...

למעלה