ערב מחווה למאיר

ערב מחווה למאיר

מישהו יודע אם מתוכנן ערב מחווה לכבוד מאיר? (הכוונה לערב בהשתתפות אומנים רבים, כמו זה שהיה במשמרות)

sharon82

New member
השמועות אומרות שלא אבל..

אולי אפשר לעשות משהו בנידון...???

אכן מתבשל לו לאיטו

ערב לזכרו של מאיר - יום השנה השישי יוצא לדרך. מאחר ולא הוחלט עדיין אם זה יקרה במשמרות או באמפי קסריה, אני מחכה שיהיה יותר מה לספר. אבל כן יהיה ערב מרובה אומנים והתרגשות. פרטים נוספים יהיו בהמשך. שירז

../images/Emo7.gif לא, בבקשה לא בקיסריה...בגלל ש..

ערימה של חבר'ה על הדשא בקיסריה...?? :( רק משמרות. על הדשא. ליד חדר האוכל. לקנות בירות בכלבו של הקיבוץ בחצי מחיר. קיבוץ. דשא. חנן יובל על הדשא. רונה קינן על הדשא. רונית שחר על הדשא. אודי ושחר על הדשא. אני על הדשא עם שחר ביד ודשא בפה או להפך... (קחו את זה לרוחב) מ ש מ ר ו ת מ ש מ ר ו ת מ ש מ ר ו ת

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifמשמרות!../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

מסכים עם כל אות, למרות המרחק הייתי מגיע למשמרות ולקיסריה לא..

איל1לשם

New member
משמרות

רק בשביל לשמוע את שלום חנוך מכריז בגאון אתם זוכרים את השיר ערמה של חברה על הדשא: זה הדשא רבותי!

נני55

New member
אחלה קיסריה../images/Emo24.gif

למה לא? בשנה שעברה בקושי הכניסו אותנוופספסנו כמה שירים, על אף שהזמנו כרטיסים מראש. וגם בפנים היתה ערימה של חבר'ה על החבר'ה- מאוד צפוף. לכן קיסריה זה דוקא נשמע טוב. יותר מזה זאת אפילו התגשמות פנטזיה "מאיר אריאל-באמפי קיסריה"(מישהו אמר שלמה ארצי) הלוואי והמחירים יהיו סבירים והכל יהיה מושלם

רפי צבר

New member
כבר היה בזמנו

הייתי בהופעה הראשונה לזכרו בקיסריה, היה נחמד. אני אישית הייתי מעדיף מצדה, אולי אפילו סתם ככה באיזו שכיית חמדה פסטורלית למשעי.

sharon82

New member
מה זה משנה איפה?

העיקר שנפגש שם כולם, נהנה ממוזיקה איכותית ונתמזג עם האווירה. קיסריה משמרות עכו מה זה משנה?!?!?!

למעלה