ערב מזדיין! פתחו לי תתחת באימון חד יומי אני לא מאמין שאני אחרי צבא ועדיין עושה בר אור.. אז מה ניש?
Y yehuda18 New member 6/4/07 #1 ערב מזדיין! פתחו לי תתחת באימון חד יומי אני לא מאמין שאני אחרי צבא ועדיין עושה בר אור.. אז מה ניש?
ד ד נ ע New member 6/4/07 #2 חופששששש קרחנאאאא סתם שלחו לי SMS שלא צריך אותי בעבודה היום אבל היה כיף בים, מי שלא היה הפסיד
D danielo18 New member 6/4/07 #4 ערב מלא הפתעות.. האקסית המיתולוגית (ג'ינג'ית,תחשבו לבד) התקשרה, ואנחנו הולכים לעשות שטויות! בזרימה אני אומר..
ערב מלא הפתעות.. האקסית המיתולוגית (ג'ינג'ית,תחשבו לבד) התקשרה, ואנחנו הולכים לעשות שטויות! בזרימה אני אומר..
L Lady McBeth New member 6/4/07 #11 יו נבר קנואו... אבל ג'ינג'יות!? WTF?! ברונטיות כבר לא מספיקות...?
D danielo18 New member 6/4/07 #13 תמי..מה יש לך נגד ג'ינג'יות?? מאיימות עלייך? אנחנו אוהבים ג'ינג'יות בגלל הטמפרמנט,ובגלל עוד כמה דברים... איך היה לי אתמול? היה נחמד ונורא חוויתי לשבת איתה.
תמי..מה יש לך נגד ג'ינג'יות?? מאיימות עלייך? אנחנו אוהבים ג'ינג'יות בגלל הטמפרמנט,ובגלל עוד כמה דברים... איך היה לי אתמול? היה נחמד ונורא חוויתי לשבת איתה.
S *-*SUNSHINE*-* New member 6/4/07 #9 יאו יאו!!! איזה יום מזדיין!! הוא התחיל רע,נמשך מה זה גרוע,נתקעתי איזה 12 שעות בעבודה ועוד שכחית בסוף מפתח הביתה!! דאממ!!
יאו יאו!!! איזה יום מזדיין!! הוא התחיל רע,נמשך מה זה גרוע,נתקעתי איזה 12 שעות בעבודה ועוד שכחית בסוף מפתח הביתה!! דאממ!!