ערב מזדיין +NP

אה...

לקחתי שתי מקומות ישיבה(על בסיס קבוע אני עושה, אני לא משלמת על אוטבוס לאילת), ככה שיש לי איפה להתרווח, טוב, מאחורי ישבו שתי זקנות, שאחת מהן גרושה, כל הדרך שיגעה לשניה את השכל:"כמה טוב זה בלי ילדים, ומה הם צריכים כבר אמא בגיל הזה" והיא הייתה ממש מאושרת שהילדים לא אצלה.

ק ד ו ש

New member
נו מה ציפית?

שבאוטובוס לאילת ישבו לידך אנשי הפקולטה למדעי הרוח בהרווארד?? כולם ערסים באוטובוס הזה. פה ושם יש כאלה שלא. גם לי קרה פעם שאיזה שתי אמהות פרחות והילדים שלהם ישבו לפניי, והיתה להם ילדה שמנה מכוערת ומעצבנת שקראו לה בשם אמריקאי כזה, לא זוכר איך, אבל זה רק מראה שהם ערסים. קיצר חיכיתי שהאמא לא תראה ועשיתי לה פרצוף מפחיד ומאותו רגע היא שתקה למשך כל הנסיעה.

עוגייה

New member
חח כמו בבלוג

שון דהאן וזה. איך אני שונאת את הילדות הערביות האלו (סליחה, מרוקאיות) שיש להן שפם בגיל 3 והן הכי מכוערות בארץ ופשוט לא נעים לך שאתה מגעיל אליהן! כאילו זה לא אשמתן.. אבל you cant help it

ק ד ו ש

New member
אל תכלילי!

לי כן נעים להיות מגעיל אליהן. מה אני חייב להן משהו? שיגידו תודה בכלל שנתנו להן אזרחות.

עוגייה

New member
לי לא

כי אני נחמדה לכל הילדים היפים ואז באה איזה כונפה.. זה שריטה לכל החיים הדברים האלו... כמו הילדות שיש להן גבה בגיל שנתיים.. מה יעשו להם שעווה? אין מה לעשות..

ק ד ו ש

New member
צריך להשליכם היאורה!

כמו שהמצרים עשו פעם.. אם אפשר ללמוד מהם משהו, אז למה לא?

ק ד ו ש

New member
מה מה מה?!

נראה לי שאני לא סגור על הסיפור. סעמק, למה לא הקשבתי בכיתה ב' בכלל זרקו את משה לא? אין לי מושג יצאתי טיפש. לא נורא, מזל שציון הפסיכומטרי לא נקבע לפי מה שרושמים פה.

נקודה טובה

אני תמיד תוהה למה אנשים לא מעדיפים להשקיע 10 ש"ח בקונדומים או להתאמץ קצת ולגמור בחוץ מאשר להיתקע עם מפלצתונים קטנים לכל החיים

ק ד ו ש

New member
הכי טוב זה להוליד ילדים

ואז לעשות להם כמו שעשתה אשתו של אובארוב. טוב, המשך ערב נעים לכם, אני זז לעבודה, אולי אתחבר משם ב-12 צ'או.

שירו כולם!!!

אשתו של אובארוב,אישה משונה את ההילד זרקה מקומה ראשונה עכשיו היא תקועה באברבנל ושורה אותה כל היום מקלל!!!!! איזה בית יש לשורה...,שורה..שורה..,שורה..,שורה...

אם יש דבר שאני שונא באילת

חוץ מהערסים ומהחום,זה האוטובוס לאילת. לי יצא גם להיתקל בילדים מעצבנים ובאמהות מרגיזות. פעם אחת היה מושב מאחורי איזה אמא עם מפלץ קטן וצווחן שבכה כל הדרך עד ב"ש. חבר שלי הגה תוכנית גאונית איך להשתיקו - הוא הביא איזה אחד קטן ושקט,ואז שהריח התפזר הוא ישר צעק על האמא למה הילד שלה מסריח את האוטובוס, והיא בתגובה ישר צעקה על הילד שלה שלא ידע מאיפה זה בא לו.

ד נ ע

New member
לא נכון ../images/Emo70.gif סיפור אמיתי:

בנסיעה הראשונה שלי לאילת לפני חודשיים כשרק עברתי לשם ישב לידי בחור ממש חמוד שבאמצע הנסיעה נרדמתי עליו ! וכשהתעוררתי הוא חייך ואמרתי לו שהוא היה נוח מאוד אז גיחכנו קלות אבל הבנזונה הביישן לא השאיר מספר ואני הייתי מנומנמת מדי לעשות משו
אבל ב4 נסיעות הבאות בהחלט שנדפקתי באוטובוסיי-ילדי-וראייטי-ערסים-פרחות-בעלי-פלאפונים-דור-5 ובכל זאת... תמיד יש תקווה :)

Jan22

New member
מאז שהתחילו את הדור השלישי המסריח הזה

כל ליצן עם פלאפון כזה חייב ,אבל ח-י-י-ב ,לנסוע באוטובוס ולשים שירים מטומטמים בפלאפון. כל השבוע האחרון כמעט כל יום אני שומע האוסים ,שירים מערוץ 24 ,את הליצנית הזו נינט טייב ועוד הרבה גועל נפש איכותי !

למעלה