ערב מזדיין לכולם...

meiritamir

New member
ערב מזדיין לכולם...

לבקשתו של מואיז... יום קשה היום, הרבה הצקות טלפוניות...אבל נגמר לפחות מי מתנדבת להכין קפה? אספרסו כפול, לילה ארוך לפני... NP Alter Bridge - Broken Wings

IrIsH BaBe

New member
נמאס!

נמאס לי כבר מהבית משוגעים הזה בעבודה שלי. אין לי כוח לערסים, לסבתות מעצבנות, לפרחות עם הסקיני ג'ינס והעקבים האדומים, ולכלמיני בני 35 שמתחילים איתנו. יאק עד מתי?????

Lady McBeth

New member
טמיר, באימשך, תביא לי במבה

לי יש ערב נהדר...מחר מבחן... חוץ מלעשות מנגינות על הגיטר פרו אני לא ממש לומדת :) קיצר, ערב טיפוסי Jeff Buckley - Last Goodbye אחחחחחחחחחח...איזה שיר... איזה מלך הבאקלי הזה...

Lady McBeth

New member
תקשיב..

אני מתחילה לא לחבב אותך בכללללללללללללללללללללללללללל גם לא שותה וויסקי גם לא אוהב במבה גם מציע לי בוטנים מיום שישי מה הלאה? אין לך ציאניד להציע לי לקחת?

meiritamir

New member
אל תשתמשי לי פה בשפת

עורכי דין... ולא אמרתי שאני לא אוהב...

danielo18

New member
רוצה וויסקי??

היום עשיתי סדר (במקום ללמוד) ומצאתי בקבוק של "בלנטיין" משנת 82. רוצה??

Lady McBeth

New member
עזובתך

יש לי בבית ג'וני כחול שעולה איזה 2000 שקל , שלא נדבר על הגלנפידיך 30 שנה שיש פה..

danielo18

New member
יש לי עוד כמה מציאות משנת תרפט פה..

גם את אוספת אלהכוהול ? ?

Lady McBeth

New member
אני אלכוהוליסטית בגמילה

:) אבל חכה חכה...כשייגמר הסמסטר נחזור לשתות כמו שצריך.. (פשוט לא כדאי לבוא לפקולטה עם חמרמורת)

או יפה...

אין לי כבר זין לפסיכומטרי הזה...,יותר מדי סימולציות..,יותר מדי חומר... נמאס... בכל מקרה - הפוך,2 סוכר NP ברי סחרוף ורמי פורטיס - חדשות מהירח

danielo18

New member
הטמטום חוגג..

6 שעות של זיוני שכל,ותרגילים מחר עוד סימולציה. עד מתי פסיכו' 07??? לא רוצה קפה, אני בשרי.

Jan22

New member
ערב מזדיין בהחלט

אני עייף .נראה לי שכמה כוסות קפה יעלו את הסקאלה של מצב הרוח .מי מתנדב (ואם לא יהיו מתנדבים ,אני אנדב!) ?

למעלה