ערב מזדיין לכולם + NP

ערב מזדיין לכולם + NP

כן,עוד יום של פסיכומטרי ארור עבר... אבל לפחות קראתי משהוא טוב - הולכים לפתוח סניף של Hooters בארץ! איך עבר עליכם היום? NE - שניצל עם צ'יפס ובקבוק של פאקה פארמן (בירה צ'כית) NP - ברי סחרוף - עיר של קיץ

JamicaniT

New member
ערב טוב :)

קבל משו יותר טוב, הולכים לפתוח 5 סניפים D: NE - קורנפלקס. כרגיל. NP - Crowded House - Don't Dream It's Over

Lady McBeth

New member
היית צריך לקרוא את..

התגובות לכתבה הזו של הHOOTERS ב-YNET... נפלתי מצחוק... אם היה לי כוח הייתי שמה פה את הקישור. הבעיה היא שאין לי כוח, אז תיאלצו לחפש בעצמכם.. NP LED ZEPPELIN - BABY I'm GONNA LEAVE U NE מנטוס בטעם תות...הדבר הזה ממכר אחושרמוטה

הטRולית

New member
"רק מלחמה אם תבוא,

תחזיר אותנו הביתה!!! כמו אהוב לאהובה, כמו אחרי מלחמה. אם תבוא, אם תבוא..." אוף, בגללך נתקע לי במוח!!! רוצה הופעה טובה. דחוף. מי אמר ים המלח?????

meiritamir

New member
אחי, מצטער....

לא הייתי בבית עד עכשיו NP The Mob - Wait NE במבה, כן כן, תאכלי ת'לב!!!!

yehuda18

New member
יותר מזדיין משלי לא היה לכם..

השכמה 5 בבוקר, ב6 כבר בעבודה. מסיים עבודה מוקדם (3 וחצי) ונוסע מהמרכז עד טבריה (ובדרך אוסף אנשים) כדי להגיע לערב משתחררים של הצוות שלי בפאאאאקקקינגגגגגגגג טבריה. הגעתי לשם רק ב8 בערב.. ב11 וחצי נגמר הערב.. ואחרי נסיעה ארווווככככההההה חזרהה הביתה ואחרי הורדת נוסעים בדרך הנני כאן. עייף מותש ומסכן. מזל שמחר אני עובד לילה. שאו ברכה וזדיינו לילה טוב.

למעלה