ערב לילה טוב....

כלניתוש כל כך התאמת לי עם זה../images/Emo24.gif

אף פעם לא חשבתי על החיים כטבעת אבל כנראה שהחיים באמת מתאימים רק צריך להתאים אותם נכון לשלב ולהשתלב אהבתי,מזל

ophra

New member
איזה יופי לראות אותך יקירתי...

מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב... קבלי
אחד אישי ממני....

שחף 1

New member
מוצאתתתתתתתת../images/Emo124.gif

דבר ראשון טוב לראות אותך מחדש דבר שני אצלנו לא מזכירים את התליין הרבה אושר

ophra

New member
ראיתי, ראיתי....

ואת - הראית להם מאיפה מש... ה-

boaz10

New member
שחף,

היה לי העונג לפגוש אותך לכמה דקות אתמול. עונג לראות את שותפותך למאבק חשוב, את חשיבות החברים בחיים. והתרגשתי. זה שריגשה אותך ההודעה הספציפית הזו, זה מחמיא לא. בעז

כלנית 2

New member
בועז יקר......./images/Emo141.gif

קראתי את הודעתך שיצאה מעומק ליבך הדואב וליבי נכמר עליך ויותר על מזל... אנא מימך הבא את מזל אלינו לפורום ואנו נתמוך בה בך ובקשר שלכם.... בהצלחה בקשר אור ואהבה....

כלנית 2

New member
מוצאת נשמה שלי באמת????

הפתעת אותי עכשיו... וממש כאב לי על מה שעשו לך שם, אבל אל תתיחסי ותמשיכי בחיים היפים,את תבחרי לעצמך את החיים והחברים, אף אחד לא יחליט בשבילך.. איתך לאורך כל הדרך ....

העקשנית

New member
כלנית-תודה, מאיפה זה?../images/Emo23.gif

קראתי רק עד "מיכאל", מה יש שישאר משהו למחר. כלכך הרבה מילים חכמות..... רואה שמישהי חזרה אלינו.
לילה טוב. להתראות מחר

לכולנו

(מתוך אותו אתר שאליו הפנתה אותנו כלנית) *************************************** עיקר השלום / ר´ נחמן מברסלב עיקר השלום הוא לחבר שני הפכים ואל תבהל אם אתה רואה איש אחד שהוא בהיפוך גמור מדעתך וידמה לך שאי אפשר בשום אופן להחזיק בשלום עמו וכן כשאתה רואה שני אנשים שהם שני הפכים ממש אל תאמר שאי אפשר לעשות שלום בניהם אדרבא זהו עיקר שלמות השלום להשתדל שיהיה שלום בין שני הפכים

למעלה