ערב יום שישי

ערב יום שישי

לא מבינה למה למה אני כל סוף שבוע ביום שישי..קונה ידיעות..חמש דולר הידיעות הזה..חמש דולר.. וחושבת ..וואללה כייף. שישי , ערב..נחים. קוראים עיתון בכייף..נהנים. ואני לא נהנית. לא נהנית מהעיתון הזה בכלל. מאט מאוד כתבות שאוהדות ..שיש בהן אפטימיות..שיש בהן מין החיוב. הכל כל כך שחור. שחור משחור. ומפה זה אפילו נשמע וניקרא בצורה גרועה יותר. והלב נחמץ. ואם אני לא נהנית..אז למה קונה עיתון? אוףףףףףףףףףףף..קראתי וכאב לי.

מצוטטת

New member
לקרוא

היום במוסף 7 לילות את הפוסט של יאיר לפיד........... להמשיך משם לפוסט של רענן שקד.... ולקנח עם חנוך דאום.... וכל זה לפני קראתי את הפוסט & א.ב. יהושע........... לא יודעת מה איתך.... לי אישית שווה ת'5$

היא זקנה והיא לא אויר!

הארת את עיני לגבי כמה פוסטים יחדים מיוחדים שתמיד נהנית לקרא..[מזמן כבר לא מוצאת את החץ מסילבי קשת], אך הערב ניקרעתי מסיפור התקיפה של אותה אשה מבוגרת שהותקפה באכזריות שכזו. מהסיפור..מהחלום ושיברו של אהרון. פשוט באיזה מקום הכאיב כמו שמזמן לא הכאיב לקרא מה שקורה בשטח. ולדעת שככה הזקנה וזו פניה..[מקרה חריג..אך דוגמא שיכלה חס ושלום לקרות גם לאמא שלי]. זה כואב לדעת... זוכרת שתקופה ארוכה שהייתי בארץ לא קניתי עיתונים. זה הכניס אותי לדיכאון. השאלה ..בזמן האחרון ככה זה שוב..האם זה כדאי לי לקרא כדי לדעת..ולדעת שזה גורם לי לעצב כזה..אולי זה לא בריא לי...

למעלה