ערב יום העצמאות...

blackwedding

New member
ערב יום העצמאות...

העיניים נעצמות, עייף, משועמם, מתגעגע... נכנס למיטה הריקה רוצה אותך כאן לצידי מעליי מתחתיי בתוכי רוצה אותך עכשיו... או לפחות לשמוע את הקול שלך שנייה לפני שנרדם רוצה אותך... להרגיש את הידיים שלך עליי את השפתיים שלך צמודות לשי את הלשון שלך משתפשפת בלשוני רוצה להריח אותך, למלא את הריאות בבושם לך להעביר את ידיי על עורך להרגיש את הזרמים החמים האלה להרגיש את הדם יורד אל בין רגליי ומעמיד את הזין שלי להרגיש את הפטמה שלך מזדקרת לי בפה רוצה להרגיש את הצמרמורת המרטיטה הזאת שידייך עוברות על גופי רוצה להרגיש אותך מבפנים לטעום את הרטיבות שלך להרגיש אותך מתפתלת שהזין שלי בתוכך להרגיש אותך רועדת, גומרת פעם ועוד פעם ועוד... רוצה להרגיש את השפיך שלי עולה מהביצים אל הזין להרגיש את הזין שלי רועד בתוכך לפרוק מעליי את התשוקה הזאת אלייך, את הגעגוע העיניים נפקחות ומרגיש את החור הזה בבטן בלעדיך מתכרבל בשמיכה, מדמיין שזו את העיניים נעצמות, נפקחות שוב, נעצמות, נפקחות שוב בודק אולי טעיתי ואת כאן אולי..... מתעורר כמו שעון, כל שעה עגולה ואת עדיין לא כאן לוחש את שמך שוב ושוב ובאוזניים שומע את גבריאל מדקלם בקול שבור: " הייתי רוצה לאהוב אותך בלי לחכות, בלי הפסקות, כאן ועכשיו בין ההריסות לקחת אותך איתי תוך הצינורות " ואני משלים את השורות האחרונות... " אולי איבדתי כל תחושה חושב שאני עף אבל בעצם על הרצפה אז שותה את הגשם המלוח מסומם מהים או שיכור מהרוח " [ ואז זה נוחת כמו פצצת אטום... הגיטרות מנסרות את הלילה, חותכות את הלב מרגיש את הצורך לצעוק, מרגיש את הכאב, את התשוקה..... מרגיש את החור בבטן, מרגיש אותך מחבק חזק את הכרית, מחזיק את הדמעות, מדמיין אותך, רוצה אותך, אוהב אותך, מתגעגע.......... ] נ.ב.- הציטוט לקוח מהשיר "בתוך הצינורות", של להקת אלג'יר מילים ולחן: אביב גדג' וגבריאל בלחסן מתוך האלבום: "מנועים קדימה", בארבי רקורדס, 2004 (c)

כוכבית 1

New member
תפקח את העיניים

ותראה שאני באמת איתך לידך מתחתיך מעליך בתוכך. הידיים יוצאות למסע ארוך ומענג נוגעות, מלטפות כל ס"מ חשוף השפתיים והלשון עוקבות אחרי האצבעות טועמות, משאירות שובל אש מגרה על עורך. אצבעות, שפתיים ולשון עוטפות את הזין שלך. אוהבת את קולות העונג היוצאים ממך עכשיו, כשלאט לאט אני מתחילה לגלוש אל חור התחת שלך. לשון מגששת את דרכה פנימה באיטיות מכינה אותך לבואה של האצבע שלי. בתוכך. מתמזגת בגופך. מחבקת אותך מבחוץ ומבפנים. עכשיו אתה יכול לצעוק החוצה את התשוקה ואת הכאב לתת להם לזרום בנהר הלבן הגועש בתוכך המתפרץ. מחכה לרגע שמילים על מסך יהפכו למילים הנלחשות באוזן כשאני לידך, מתחתיך, מעליך, בתוכך. רוצה אותך, אוהבת אותך, מתגעגעת.

blackwedding

New member
פוקח את העיניים...

ורואה אותך מביטה בי חיוך ענק נפרס על פנייך את שולחת יד על פניי, מלטפת את פניי את הראש המגולח, את הלחיים עוצם את העיניים ונותן לך לגעת מתמסר למגע הזה שלך שמעביר בי צמרמורת אצבע אחת גולשת על השפתיים שנפתחות- קולטות את האצבע למציצה יסודית את מוסיפה את שפתייך, מלקקת את השפה העליונה (כמובן שגם את התחתונה) הלשון שלך מחליפה את האצבע בחלל הפה פוגשת את הלשון שלי למפגש מרטיט ארבע שפתיים רעבות מתאחדות לנשיקה אחת ארוכה לאט לאט את מתרוממת, לוקחת יד אחת שלי ומניחה על שד ימין את היד השניה את מצרפת ליד שלך שעוברת על הכוס הרטוב שלך עד שנעצרת על הדגדגן הנפוח, שדורש תשומת לב מיוחדת שתי ידיים- אחת שלי ואחת שלך, מאוננות לך, מענגות והשפתיים, לא נפרדות לשנייה, ממשיכות באותה נשיקה את מתרוממת מעליי, מתמקמת בין רגליי אני מעביר את הזין שלי על שפתיי הכוס שלך לא חודר, רק מעביר לך עוד ועוד גלי חום מעלה את סף החרמנות את תופסת את הזין שלי, מכוונת ובלי הודעה מוקדמת, מתיישבת מחדירה אותו לתוכך, את כולו, כמעט ולא זזה את מתתקת את שפתייך משלי ומגישה שד לפי בלי לדבר, אני מוציא לשון ומעביר ליקוק על הפטמה מלקק מסביב, מלקק ביסודיות כל נגיעה גורמת לך לרעוד, מעבירה זרמים מכניס את הפטמה לפה מוצץ, יונק אותך, נוגס את רועדת, נאנחת אני מתמסר לך, לעונג שלך ואת מתמסרת לי, למגע שלי אין שולט-נשלט, גבר-אישה שני אנשים שהתמזגו לגוף אחד את מוציאה את השד מפי ומכניסה את השני מכניסה את כולו, אני מותח את שרירי הלסת וקולט את כולו מוצץ, מלקק, יונק אותך את רועדת, מתפתלת, גונחת... מתחילה לרכב על הזין שלי שכבר ממזמן עמוק בתוכך הידיים שלי מעסות את הישבנים ואת לא מפסיקה לשפשף לעצמך את הדגדגן במהירות שרק גוברת, מתעצמת כמו התשוקה שלי אלייך כמו האהבה שלי שלייך שממלאת כל תא ותא בגופי "אוהבת אותך, אוהבת איך שאתה נוגע בי, אל תפסיק, אל תפסיק לעולם", את חוזרת ופולטת לאוויר אני רוצה לענות לך, להגיד לך שאני אוהב אותך, רוצה אותך, רוצה אותה עד היום האחרון, אבל הפה שלי מלא בשד שלך הכוס שלך עוטף את הזין שלי שעומד להתפוצץ כל רגע, כל שנייה את עולה ויורדת, פעם ועוד פעם במקום לזעוק את התשוקה שלי אני נוגס בפטמה שלך, נוגס בלי רחמים ומציף אותך בנוזל החיים, שנוזל ממך עליי אני מסובב אותך, נשכב מאחורייך את מזיעה ועדיין רועדת מחבק אותך, עוטף אותך בזרועותיי, מכסה אותך שלא יהיה לך קר לוחש לך באוזן "אוהב אותך, ****, אוהב אותך כל כך" את מחייכת, אני יודע שאת מחייכת מרגיש אותך בכל איבריי נרדמים, אבל לא להרבה זמן, זה ברור לשנינו...

למעלה