ערב יום העצמאות!

ערב יום העצמאות!

מי רוקדת איפה??? אני רוקדת בטקס של הקיבוץ עם הלהקה שלנו... על מין רמיקס כזה של הבה נגילה.. הריקוד די קשה לנו אבל רובנו עושות את מיטבינו? והתלבושות בכלל לא קשורות ליום העצמאות(אין כסף לתפור.. משתמשים בשל ריקודים אחרים וקבוצות אחרות..)

dani5451

New member
גם אני רוקדת בקיבוץ עם הלהקה!

שני ריקודים אחד כל הכבוד ואחד פגישה לאין קץ אבל תפרו לנו תלבושות..... מאיזה קיבוץ את????

אני בשני מקומות..

נ"צ עם "סופה" - רוקדים את "שלווה" ורחובות עם "הדרים" - אני רוקדת את "מחול השניים" יש עוד 4 ריקודים אחרים.. שאני לא מופיעה בהם =) ויש לי הופעה גם ביום חמישי בבוקר ברמת אביב..

אני

מופיעה בבמה המרכזית של גבעתיים עם הלהקה שלי... ריקוד אחד משותף לכל הלהקות בכל הגילאים, ריקוד אחד של הקבוצה שלי וריקוד אחד שאני רוקדת עם קבוצה אחרת...:) בהצלחה לכל מי שמופיע היום! ואל תשכחו לחייך :)

MiniMe20

New member
אני...

מופיעה בשני מקומות בחולון. זה ריקוד משולב בפירוטכניקה (משחקים באש). הבגדים לא מי יודע מה כי הם צריכים להיות חסינים מאש... חוץ מזה אני מקווה שזה יעבור בשלום כי הייתה לנו רק חזרה אחת עם האש.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני מופיעה

בבמה המרכזית בגבעתיים.... אנחנו פותחים את המופע עם רמיקס של "יו-יה"
ריקוד של שלוש להקות ביחד

NoNoSh005

New member
גמאני גמאני

אני הופעתי אתמול בערב יום הזכרון במושב..בסולו.. היום הופעתי עם הקבוצה שלי בבית ספר..ריקוד ליום הזיכרון.. ומחר אני מופיעה עם הקבוצה ביום העצמאות האזורי בריקוד היפ הופ

netushit

New member
אני כמו גל ועמית...

מופיעה על הבמה בגבעתיים בכיכר ווהלין... אנחנו מופיעות הדו ג'אז ביחד עם הלהקת ג'אז הקטנה של כיתות ה' בערך...(הן כאלה חמודות אמאא חחח)... בריקוד "יצאנו לרקוד" בעעע בגלל שזה צריך להיות ישראליי... אבל זה יצא נחמד ויש לנו גם כזה סיום כמו בקטנטנות חחחחחח... יהיה נחמד...

Vitamin Chick

New member
אני

בגן הזכרון בראשל"צ עם גיא אריאלי... ואז לרוק עצמאות - כדי שנהנה משני הצדדים של הבמה

למעלה