ערב טעימןת מי יודע ??

kobi10

New member
ערב טעימןת מי יודע ??

שאלתי לפני מס ימים אם משהוא יודע על אירגון ערב טעימות יין מעניין?? אשמח לקבל פרטים או שמות אנשים לפנות אליהם

בא נבדיל בין שלושה דברים

1. אירגון 2. ערב טעימות 3. מעניין. בקשר ל 1 - לא הבנתי אותך. אתה רוצה לארגן ? בקשר ל 2 - ערבי טעימות יש ה-מ-ו-ן. תיכנס לכל חנות יין מכובדת, ותשאל. (אם אין להם ערבי טעימות, אז זו לא חנות יין מכובדת ! תנסה חנות אחרת.) אגב, אם תציין באיזה אזור אתה גר, אפשר יהיה לתת לך תשובה יותר מדויקת. בקשר ל 3 - מה מעניין אותך ? אם תפרט, אפשר יהיה להרחיב או לברר במדויק.

קובי10

New member
תודה על תשובה . ובכן כך העניינים

אני מעוניין לארגן ערב טעימות באולם התצוגה שלי . מדובר באירוע מסחרי המטובל במשהוא שונה ומעניין בחירתי נפלה על יין . ברצוני ´´להחזיק´´ את האנשים בנושא היין משהוא בסביבות חצי שעה כולל טעימות וכיבודים קלים . אם יש לך המלצות על מישהיא/הוא שמארגנים אשמח לקבל טלפון .אולי אפילו שתי הרצאות קצרות של חצי שעה כל אחת בתחילת הערב ולאחר שעה של הרצאה מסחרית עוד חצי שעה . הערב יהיה במרכז תל אביב - רח´ בן יהודה . אשמח על פרטים נוספים .

dmainsinner

New member
יינן נחמד

אני ממליץ לך לפנות למירב או פרי, מיקבי קיסריה. א. הם יוכלו אולי לעזור לך בכל הקשור ליינות ומטעמים (מסעדה ניפלאה), ובטח ובטח בכל הקשור להרצאה על יין. פרי היה מהמקימים של יקבי הגולן ואת היקב הקטן בקיסריה הוא הקים בעצמו. לפי דעתי גם בימים אלה הוא עומל על פתיחת יקב חדש בגליל. אתה יכול לגשת אליהם דרך האתר של היקב

הממ..

טוב, אני לא כל כך בטוח שמה שאתה רוצה עשוי להתאים (אתה בטוח שהאנשים ירצו לשמוע ולהתעניין ביין ?) אבל אני סומך עליך. תנסה את חיים גן מ"איש הענבים בע"מ" 5077444-03

elhayany

New member
המלצה לערב היין

לא מכיר את החברה ביקבי קיסריה , אך שמעתי דברים טובים על היקב. לגבי חיים גן, אני לא ממליץ כיוון שהוא עוסק בשיווק ולא בהכנה. הממומלצים ביותר הם היינן ברי ססלוב, והמדריך יאיר היידו, שניהם מנוסים ויודעים המון . בהצלחה.

למעלה