ערב טיסה נעימה

רונית361

New member
ערב טיסה נעימה

צהרים טובים לכולם! שלום, אני עובדת במועדונית עם ילדים בגילאי יסודי... בערב אנחנו עוברים בין ארצות ולכל ארץ אני צריכה רעיון לפעילות לדו' במרוקו אנחנו עושים חינה, איטליה מכינים פיצה.. אני צריכה רעיונות לצרפת ותימן??? אשמח לשמוע מכם...תודה והמשך יום מקסים1

KarinDi

New member
רעיון נפלא!

נשמח לשמוע אילו תחנות נוספות מתוכננות, אני בטוחה שזה יוכל לעזור למישהו אחר בהמשך... לגבי רעיונות,אכן ארצות קשות, כמה נסיונות: - צרפת: תופסת צפרדעים (כי הם אוכלים רגלי צפרדעים), להכין בתי נר (פריז עיר האורות), לבנות מגדל אנושי (אם לא בניתם פירמידות במצריים), להוציא כמה שיותר מילים ממילה ארוכה (כי כל המילים בצרפתית ארוכות), תחרות שק-קמח (לזיכר הגיבן מנוטרה-דאם), הצגה של הנסיך הקטן, יש לנו תיש (שער הניצחון...סתם אסוציאציה שלי). - תימן: ריקודים (אין כמו ריקוד תימני, זה אדיר), אפיית פיתות (שיבוא עם הפיצה...), לצייר/לבנות את "גן העדן שלי" (על שם העיר הידועה עדן), להכין שטיחונים ע"י ציור על פיסות בד (מרבד הקסמים) זה מה שעולה לי עכשיו...

רונית361

New member
....

קודם כל, תודה רבה על ההתייחסות והעזרה! התפאורה היא להפוך את המקום למטוס...הילדים יקבלו דרכון ובכל ארץ הם יאכלו את האוכל שמאפיין אותה. מרוקו- יהיה קטע קישור עם זקנה מרוקאית ומשם נעבור לעשות חינה וריקודים ונאכל עוגיות.. ישראל זו הארץ האחרונה ושם אנחנו עורכים חידון ענקי וציורים של ערים שהם אמורים לזהות...וכמובן אוכלים פלאפל איטליה- הכנו קטע קצר על פיצה ואחר כך מכינים פיצה רוסיה- הכנו משימות בבושקה ולשם שינוי שותים משהו.. אתיופיה- כתב חידה באמהרית צרפת- חשבנו משהו עם ציור, אבל זה עדיין לא סגור תימן- אולי ריקוד תימני...לא סגור? זה בקצרה...אשמח לעוד רעיונות..תודה ושבת שלום!

smileyr

New member
צרפת

הנרי מאטיס, אומן צרפתי ויש לו עבודות עם מגזרות נייר. מכינים מראש את המגזרות והילדים מעצבים תמונה. אפשר להכין קרואסונים מבצק עלים/ מלוואח. תימן יותר קשה אבל אפשר לקחת את זה לכיוון של בדוואים ולארגן חפלה עם פיתות בטאבון, הכנת כד מחימר או כיבשה מצמר גפן. יש לי עוד הרבה רעיונות גם על מדינות אחרות. בקיץ האחרון הפעלתי קייטנה בנושא מסביב לעולם וכל יום טסנו למדינה אחרת. אשמח לעזור

רונית361

New member
היי

איזה יופי של רעיונות...אני ממש אשמח לשמוע על עוד מדינות..החלטנו לנסות לשנות את המדינות שקיימות כי לא ממש מצאנו פעילות מעניינת..תודה!

בת עמי 30

New member
מה עם צעד תימני. ריקוד עם מוסיקה תימנית

פשוט ביותר כל הזמן חוזר אותו צעד.

למעלה