ערב טוף לכולם
D dana1היחידה New member 22/8/05 #2 ערב צח ורגוע גם לך שלב! ../images/Emo140.gif האם עדיין בשלב הפתיחה? או כבר לשלב האמצע?
ע ע פ ר ל ה New member 22/8/05 #3 מאחלת ומייחלת לערב טוב../images/Emo20.gif בלי יותר מידי רעש וטימטום... שרשור אחד של היום כבר הרס וקילקל היום נקווה לשקט.
מאחלת ומייחלת לערב טוב../images/Emo20.gif בלי יותר מידי רעש וטימטום... שרשור אחד של היום כבר הרס וקילקל היום נקווה לשקט.
י יערית New member 23/8/05 #8 ערב טוב!!!!!! ערב מצויין לכל אלו שחזרו מיום עבודה ארוך, ערב טוב לכל אלו שרק יוצאים ליום עבודה ארוך, ערב טוב לכל אלו שמשכיבים את ילדיהם במיטה הרגע, ערב טוב לכל אלו שמציצים וחוששים לכתוב{ביישנים}, ערב טוב לכל אלו שלא מוצאים אתך עצמם בין השורות/מעל ומתחת ערב טוב לאלו שמחזיקים אצבעות לקבלת עבודה ערב טוב לאלו שמזמן ארוחת הערב שלהם היסתיימה ערב טוב לכל אלו שעומדים לאכול עוד הערב ערב טוב
ערב טוב!!!!!! ערב מצויין לכל אלו שחזרו מיום עבודה ארוך, ערב טוב לכל אלו שרק יוצאים ליום עבודה ארוך, ערב טוב לכל אלו שמשכיבים את ילדיהם במיטה הרגע, ערב טוב לכל אלו שמציצים וחוששים לכתוב{ביישנים}, ערב טוב לכל אלו שלא מוצאים אתך עצמם בין השורות/מעל ומתחת ערב טוב לאלו שמחזיקים אצבעות לקבלת עבודה ערב טוב לאלו שמזמן ארוחת הערב שלהם היסתיימה ערב טוב לכל אלו שעומדים לאכול עוד הערב ערב טוב
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/8/05 #9 ערב טובבבבבבבבב../images/Emo70.gif רגע... מיחפשת אופו אני מתאימה שם...המממממממממ
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/8/05 #12 תגידי... ערב טוב למערבבים גדי עם חלב של אמא'שלו...זה בסדר (קוקו הרגע ערבבה את טיב טעם בחלב )
י יערית New member 23/8/05 #13 כאילו מה? גם תקעת שיפוד, ועכשיו את מסובבת אותו על המנגל? טיב טעם זה למהדרין או בד"ץ?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/8/05 #15 האמת... בלעתי...והוא מסתובב מעצמו טיב טעם זה למהדרין בטיב ובטעם
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/8/05 #25 ../images/Emo6.gif ועל זה...לא אגיש לך בד"צ...אופססססס...בג"צ
י יערית New member 23/8/05 #31 ../images/Emo25.gif אמרת שאת מגישה לי חלב בגדי ממונגל לא?מסתפקת בבייבי שרימפס מבושלים ,גמישים וממוסטלים
../images/Emo25.gif אמרת שאת מגישה לי חלב בגדי ממונגל לא?מסתפקת בבייבי שרימפס מבושלים ,גמישים וממוסטלים
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/8/05 #35 לאאאאאאאאאאא../images/Emo5.gif לאאאאאאאאאאאאא בייבי תבקשי מהמינהלת למחוק לפני שמישו יראה. ג'מבו שרימפס...תקני מייד|קוקו מתחננת בג'פונזית|
לאאאאאאאאאאא../images/Emo5.gif לאאאאאאאאאאאאא בייבי תבקשי מהמינהלת למחוק לפני שמישו יראה. ג'מבו שרימפס...תקני מייד|קוקו מתחננת בג'פונזית|
י יערית New member 23/8/05 #54 ג'מבו שרימפס?../images/Emo12.gif ועוד מיד?תגידי לי מה אני עובדת בטיב טעם? {הלוואי וכבר יפול ברישתי ג'וב טוב,אפילו טיב טעם הולך!רץץץץ } נ.ב המנהלת לא מוחקת תגובות הולמות ועיניניות
ג'מבו שרימפס?../images/Emo12.gif ועוד מיד?תגידי לי מה אני עובדת בטיב טעם? {הלוואי וכבר יפול ברישתי ג'וב טוב,אפילו טיב טעם הולך!רץץץץ } נ.ב המנהלת לא מוחקת תגובות הולמות ועיניניות