ערב טוף לכולם

יורם**

New member
ערב טוף לכולם

מה שלומכם היום?רגעע. יש מישהו בבית? נסיך...אתה חדש בפורום?אז ברוך הבא מלאך.. מה המצב?יש חדש? פרסייה...מה שלומך הכל טוב? לא הייתי כאן כמה ימים אז מה חדש?????

התגעגעתי אליך :cool:

היי יורם... מה העינינים? מה חדש אצלך? איך אתה מרגיש? היה נורא משעמם בלעדיך בפורום... ביי בינתיים?(אני הולכת לכתוב עוד איזה שיר או שניים-על מה שעובר עלי)... מצפה לתגובה :)

יורם**

New member
פרסייה......תגובה

היי מתוקה.. אני בסדר.מרגיש טוב מקווה שגם את מרגישה טוב הייתי קצת עסוק אבל אני שמח לחזור שוב לפורום ביי חמודה.... נ.ב גם אני התגעגעתי

ליורם החמוד, B-)

אצלי הכל טוב, עדיין מחפשת את האביר על הסוס הלבן... אני מקווה שאתה כבר מצאת, ואם לא, אז נראה לי שחלומית בחורה מקסימה... לך על זה.. ביי בינתיים , ושתהיה לנו שבת שקטה... ;-)

פרסיה חמודה את.............

העלית בי חיוך . הופה במקרה פתחתי את הודעתך שהייתה ליורם מה זה מוכרים אותי בלי שאדע ?:) ורק בגלל שקראתי?:) פרסיה למה לך דוקא את האביר על הסוס הלבן ? לא בא לך על איזה חתיך עם יאכטה ,מכונית לימוזינה , וחיי פאר?:) שבת שלום לך פרסיה חמודה ולא זועמת:)) באהבה חלומית:)

יורם-אין חדש תחת השמש אבל...

הייתי עם ידידה שלי עשיתי לה הפתעה ויום כיף אפילו ישנו איזה כמה שעות מעוטפים אחד בחיבוקו של השני לגבי רציניות לא מאמין שיש כאלה בחורות אתה יודע יש לבחורות משפט יפה בחור שמדבר ומדבר לא יודע לעשות אז מה נסיק עליהן שהן רכלניות ותמיד מדברות ואומרות שאין רציניים וכנים יצא לי אלף שיחות עם בנות בסוגיה זו וכל פעם הן מודות על כמה הן לא רציניות חחחח יאלה שבת מהממת ואני מתכן ביום הולדת שלי עוד מעט לעשות רשיון A בצניחה חופשית :) בהצלוחה לאט לאט אני מתקלקל מיום ליום פירסינגים צניחה חופשית מי היה מאמין עלי חחח :) ביי

יורם**

New member
מלאך....

דבר ראשון. אנחנו כבר יודעים שרצינות זה לא צד חזק בבחורות הצד החזק שלהן זה הדיבור אבל עזוב..... לך תעשה חיים אחי. צניחה חופשית. פירסינגים.מומלץ גם לעשות רשיון צלילה אז יאללה ביי ושיהיה לך בהצלחה בצניחה

ihat32

New member
היי בקשר לרצינות

היי שמי ליאת אתה לא יכול לפסול את כל הבחורות יש בחורות שעם רציניות כנראה שנפלתה עם אחת שלא רוצה קשר רציני אלא רק להעביר את הזמן רק רציתי להגיד שלא כולם כאלה..... ביי ליאת

ליאת ליאת כנסי חביבה

לא אחת אלא כולן חוץ מאחת היו לא כנות ורציניות לאט לאט אני מתחיל לחשוב שרק לשחק ולהיות מנייאק נותן משהו ... בכל אופן לא מדובר על בני גילך אלא שנות העשרים ומטה יום נעים

למעלה