ערב טוב

Rock Bottom

New member
אני אוהב אינדי

אז אני אוטומטית מעפעפן? לא נראה לי. כל הקרבות האלה זה לבני 12.. לא הייתי מייחס לו חשיבות בכלל. חוץ מזה אני לא מבין מה לקחת את זה אישית, אתה אח של מאט או משהו? שיגיד מה שירצה (חוץ מזה שלא קלטתי בכלל ירידה, אז הבנאדם אוהב את רדיוהד, שיבושם לו) ד"א, גם סקוט טנרמן מסאות'פארק היה מעריץ של רדיוהד, מי שראה את הפרק בוודאי זוכר מה עלה בגורלו.

Rock Bottom

New member
חח אהמ.. ואני מצטט!

"אנחנו אנשים מתורבתים שסה"כ מביעים עמדות בצורה מתורבתת!!!" הרי לך תרבות א-לה אבשלום קור.

Dark Muse

New member
לא הגנתי על מיוז

הבעתי את דעתי על רדיוהד בלבד, בבוטות ראויה.

Rock Bottom

New member
סבבה, זכותך המלאה

דעה זה עניין פרטי שאף אחד לא יכול לחלוק עליו, כי כל אחד מחזיק דעה משלו. העניין הוא שירדת לביטויים לא הכי הולמים, ובתכלס, זה די ילדותי מצידך כי מי שקורא את ההודעה שלך מבלי להבין במה מדובר חושב שהוא מינימום ירד על ההורים שלך. אינדי שולט

L A D Y B U G 2

New member
לפי מה שאני רואה...

הטקסט בהודעה לא מכוון לרדיוהד בלבד... חבל שאי אפשר לערוך כאן הודעות כמו בפורום נורמלי...

Dark Muse

New member
איזה עדינים

סליחה שאמרתי שאוהבי אינדי עם מעפעפענים... ולא בדיוק הבנתי איך להגיד שאוהבי אינדי עם מעפעפעפנים זאת תגובה כאילו הוא קילל את אימי. קצת נסחפנו הייתי אומר...

L A D Y B U G 2

New member
היי, היי, היי!!!

אני לא מרשה לדבר ככה בפורומיוז!!!
אנחנו אנשים מתורבתים שסה"כ מביעים עמדות בצורה מתורבתת!!! עכשיו לבקש סליחה..

kraz11

New member
זה בדיוק מה שחבר שלי אומר

יודע מה הוא שומע? סלין דיון , בריטני , וויטני ,פריס הילטון חח ,מאיה בוסקילה וכו' .... ולמה אתה מלכלך? כשאני אפילו החמאתי למיוז שהם עושים אחלה מוזיקה וגם מכינים חביתות יותר טוב מרדיוהד אה? ואני לא שומע רק אינדי אלא גם גנגסטע והארדקור ראפ [ לא עובד לי אז הכנס פה פרצוף מגניב עם משקפי שמש]

Dark Muse

New member
כן אני בטוח שחבר שלך שומע בריטני

כי גם לפי צורת הכתיבה שלך אתה ילד כאפות בדיוק כמוהו... סע שמע רדיוהד ותחשוב שאתה איכות
רק אל תבוא לפורומים אחרים ותגיד כמה הם שולתים!!!1

Rock Bottom

New member
מישהו חכם אמר פעם

לריב באינטרנט זה כמו להשתתף באולימפיאדת הנכים.. כי גם כשאתה מנצח, אתה עדיין מפסיד.

Rock Bottom

New member
באמת חסר טאקט O_O

אבל כשזה בא עם התמונה (למי שמכיר) זה משעשע... ולא אני המצאתי, אני עדיין לא סטנדאפיסט כושל.

Dark Muse

New member
חחח לא ../images/Emo13.gif

אבל אם כבר תרגמת את הנאמר, נעשה זאת במדויק: 'להתווכח באינטרנט זה כמו להשתתף באולימפיידת המיוחדים - גם אם תנצח, אתה עדין מפגר.' אבל בתכלס, לא התווכחתי, קבעתי עובדה ונתתי עצה

למעלה