ערב טוב

ערב טוב

אני לא בא עכשיו לדבר על ענין הבגידה אלא על גודל האבר... אישתי בגדה בי עם 2 גברים בארבעה שנים האחרונות הדבר עבר ונשכח אבל מה שיצא לנו בשיחות על זה ששני הגברים היו בשנות הארבעים לחייהם , והיא סיפרה לי שהאבר מין שלהם היה בין 16 ל - 17 ס"מ וצורת האבר הייתה כלפי מעלה כלומר זה עמד בצורת קשת מעוגל כלפי מעלה וגם הזין עצמו היה עבה יותר משלי הבעיה היא השזין שלי תמיד מאז שאני מכיר את עצמי הוא היה 15.5 ס"מ בלבד בזקיפה ותמיד כשהוא עומד הוא אפילו לא עומד ישר אלא נוטה קצת כלפי מטה אתם מבינים את ההבדל העצום בזיקפה ? לא נדבר על הגודל בשנה האחרונה מרוב שאני שבור מזה אני לא מצליח לקיים יחסים פשוט לא עומד לי ואני מתוסכל מאוד יש לי 3 ילדים ואני בן 42 יש למישהו איך להרגיע אותי הניסער קוקו

גודל איבר המין שלך ממוצע לחלוטין ותקין

אבל אני חושבת שאתה צריך לפנות לסקסולוג (לעידן מיליצ'ר, למשל, יש פורום כאן בתפוז) כדי להחזיר לך את הבטחון. כיון שרוב הנשים, ממילא, לא מגיעות לאורגזמה מחדירה אז לגודל האיבר (אלא במקרים קיצוניים וזה לחלוטין לא המקרה שלך) אין ממש משמעות. יחד עם זאת, חרדת ביצוע היא בעיה מאוד שכיחה וחבל שלא תהנה מחיי מין טובים בגילך הצעיר. לך לתעזר באיש מקצוע

קוקו מותק...זה לא הגודל שקובע

אלא נקוטן שמפריע... וברצינות כל עוד אתה בגודל סביר ואתה גם יודע להשתמש בכלים האחרים שלך אז לעולם לא תהיה לך בעיה...ותאמין לי שאלה שיש להם "ענקי" סובלים הרבה יותר... הבגידה שלה לא באה בגלל הגודל בלי להכיר אני בטוח בכך

למעלה