ערב טוב!

peach & cream

New member
ערב טוב!

רציתי לומר שזה די מבאס שעד שפתחו פורום לעירנו האהובה (הייתכן???), אנשים לא משקיעים. עכשיו אני אהיה כנה ואני אגיד- מה כבר אפשר לכתוב על חולון, או משהו שמיתקשר אליה?? חוץ מהשברולט אתם לא מדברים על כלום... ותכלס השברולט מעניין אותי כמו שיעור לשון (שאני כבר לא למודת ממזמן..), מה לעשות שאני בן אדם שהשברולט לא ממש מתלבש עליו. טוב, לא ניכנס לזה. אולי נדבר על שטויות אחרות בעיר הפיצפונת שלנו. הלוואי והיה עולה לי רעיון עכשיו... בלי להעליב את מנהל הפורום, אתה לא משקיע!!! תעלה נושים, תשקיע! עידו הרבהההההה יותר משקיע ממך (שלא יעלה לך לראש מותק
) הוא עושה דברים, מגיב, עונה, צועק, צוחק, בוכה... וגפ אנשים אחרים, סבבה איתכם peaple רק יש מן הרגשה שהפורום יגווע... וחבל. לסיכום, לא יודעת מה רציתי לומר, מקווה שהבנתם מה אני רוצה מחייכם... with big love.... bye bye

katykr

New member
אני הבנתי.....

הצטרפת לפורום די לאחרונה.....אני הייתי כאן מיומו הראשון. הפסקי לכתוב כאן בערך לפני שבועיים אבל כל יום עקבתי אחרי מה שמתרחש כאן. גם אני חושבת שהפורום הזה הוא לא משהו.. המנהל בכלל לא משקיע ומעלה נושאים (למרות ששלחתי לו הודעה אישית עם המון רעיונות לפני כמה זמן). אם תכנסי לארכיון תראי שגם אני התאכזבתי לא מעט מכל הדברים האלה........ לדעתי זה ממ שלא פורום חולון, אלא סתם פורום בהסוואה של השם "חולון". אני מסכימה איתך שעידו משקיע וכל הכבוד שלא נטש את הפורום, אבל זה רק בגלל שגם עידו לא כותב על חולון...הוא כותב על מה שבא לו...וזה כבר הפך להיות לגיטימי פה, כי בינינו, אף אחד לא מדבר על חולון. אם תלכי קצת אחורה בארכיון תראי שאני כן ניסיתי להכניס סקרים על חולון וכל מיני הודעות כאלה, ואנשים דווקא ענו לשאלות... אבל אף אחד בקושי לא העלה נושא שקשור לחולון. קטי

וואי איזה כיף לי ../images/Emo3.gif

כולם מדברים עלי !!! אני רוצה גם להיות המנהל !!!! אני עכשיו מאוד
ב
רבה עידו יהוה טל

למעלה