ערב טוב

פקפקית1

New member
ערב טוב

לא ידעתי באיזה פורום אכתוב את אשר על ליבי, נראה לי שהגעתי למקום הנכון... אני בחורה בת 21, השתחררתי לפני חצי שנה... אין לי הרבה חברים וחברות.. עם השנים הקשר התרופף עם אלה מהתיכון (נשארו 3 שאיתם אני בקשר של פעם בחודש), בצבא לא נקשרתי ממש לאנשים, ועכשיו בעבודה גם לא.. אני בחורה ביישנית כ"רושם ראשוני" אבל כשלומדים להכיר אותי אני פתוחה, חברותית ואפילו "עושה רעש" (כמובן רק עם אנשים שמכירים אותי היטב...) וואו אני לא יודעת למה ההקדמה הזאת הייתה חשובה.... אין לי תחביב מסויין שאני אוהבת לעשות בשעות הפנאי או עיסוק כלשהו ולכן חוץ מללכת ולחזור מהעבודה אני די משועממת דוד שלי גר לידי והוא עושה ג'וגינג כמעט כל יום, בזמן האחרון הצטרפתי אליו והיה לי עוד איזהשהוא עניין מסויים. הוא איש מבוגר (בן 45)בודד ומובטל שגר לבד ומטפל בסבא שלי החולה מאוד... גם לו אין הרבה חברים והוא ממש בן אדם "עצוב"... בזמן האחרון הבחנתי שבכל פעם שאני חוזרת הביתה ממפגש עימו יש לי תחושה של עצבות.. הועא כל הזמן מספר לי על חייו הקשים.. על כך שהוא מרגיש כמו זקן ושנמאס לו לטפל באבא שלו ואף אחד לא רוצה לקבל אותו לעבודות הכי פשוטות, ועל איך שהוא נראה... מצד אחד נמאס לי לשמוע את הקיטואים שלו! ארציתי לעשות ג'וגינג כדי להרגיש טוב עם עצמי.. מצד שני אני מרגישה שרק בפניי הוא פותח את הלב ומספר לי על כל הקשיים שלו ובלעדיי ה"שיחה היומית" שלנו הוא יהיה בכלל אבוד... אוף.. סתם רציתי לפרוק קצת ואני יודעת שזה יצא מבולבל מצטערת...

קודם כל - ברוכה המצטרפת../images/Emo98.gif

אני בטוח שכשתכירי יותר חברים, הדוד שלך כבר לא כ"כ יפריע לך. באופן טבעי תשומת הלב שלך תופנה לחברים אחרים, מתאימים לך יותר ועם מכנה משותף רחב יותר עם העולם שלך, ויהיה לך יותר על מי לחשוב. הצרות של הדוד יקבלו את המקום המתאים להם יותר בעולם שלך, ולא יהיו החויות האישיות היחידות שאת שומעת ביום. חוץ מזה - מתבקש שתסי להרחיב אתחוג החברים שלך, במיוחד אם את אומרמת שאת טובה בלהתחבר: אפשר להכיר במקומות בילוי, כל עוד את לא במסגרת לימודית או מסגרת אחרת עם צעירים קרובים לגילך. ואגב - גם פורומים באינטרנט הם מקום להכיר. פורומים עם נושאים שמענייים אותך יכולים לקרב אותך לאנשים עם תחומי עניין דומים - מומלץ!
ראיתי גם שלא כתבת על עצמך הרבה בכרטיס האישי שלך - אני ממליץ לך למלא שם את שדות תחומי העניין והעיסוק וכו', ולהוסיף כל דבר שיכול להראות למי שיעין בכרטיס שלך, מי את פחות או יותר. לפעמים גם זו דרך להכיר.

אנשים

אוהבים לקטר לאנשים אחרים, במקום לעשות דברים בקשר לזה. אפשר לנסות להפנות אותו לאיזה פורום "רלוונטי", אולי הוא ימצא שם בית לקיטורים. אני עושה ג'וגינג עם מוזיקה, אבל כשאני היחיד שמדרבן את עצמי לצאת מהמיטה ב 5 בבוקר, זה כבר פחות קורה. את יכולה למצוא תחביב, או אנשים. בפורומים או בכלל. סתם לנסות להכיר. יש פה המון אנשים, שמדברים על הרבה דברים.

למעלה