ברור שלא שחור ולבן..
חוצמזה שפעם האחרונה שבדקתי לחיל אוויר אין מדי חאקי
לצערי הרב המשפט "הצבא עוד מעט נגמר" לא תפס לגביי, כי אני חתומת ר' על שנת קבע ונשארו לי עוד 8 חודשי סדיר. ולגבי האזרחות? כבר אמרתי שאני שונאת מחשבים?

אז אני לא כ"כ מתכוונת להתעסק בזה למרות שכל חברות היי-טייק דיי חוטפות אותנו עם משכורת יותר מדי טובה
חוצמזה, שבאמת, הלחץ המטורף הזה שיש בHD, הוא יותר מדי בשבילי. לחץ סביב זמני שיחה, זמני תקלה, זמני עבודה, לדאוג שלא יהיו ממתינים. סתם דיכאון.. וכל הגף היום קיבל ריתוקים ועונשים מטורפים. אחד עף מהקבע היום, שניים קיבלו ריתוק של פאקינג חודש בגלל שהם עשו קצת רעש בצוות HD, אחד השאיר יוזר פתוח קיבל ריתוק של שבועיים, הוא פשוט התחרפן המפקד גף הזה, הוא כזה קציץ מטומטם שהפוזה של בה"ד 1 לא עברה לו עדיין. הר"צית שלי בכלל לא רוצה לבוא מחר כי אין לה כוח להתמודד עם כולם, וכי היא יודעת שהמפקד גף טועה, ואז זה בכלל יותר קשה לאכוף את כל השטויות שלו. התלונה זה החלק הקל של היום, זה סתם מעין בונוס
והסא"לית יודעת שיש עוד תלונה, היא חשבה לשפוט אותי על שתיהן ביחד ואז אני רק אקבל ריתוק [בלי קנס כספי], אבל התלונה השנייה עוד לא הגיעה ולא קיבלתי טופס תלונה.. היא מקסימה, המשפט היה שעה רק כי ישבנו לצחוק על כל העולם, היא באמת אחלה. מהשנייה שיצאתי מהבסיס כל הגף מתקשר אליי לדאוג שלא התאבדתי או משהו בסגנון, כי הייתי בהלם טוטאלי היום. ואני משתדלת לחייך הרבה, אבל לבכות זה תמיד יותר כייף

תהיה בטוח שגם כשאני בוכה אני מחייכת וצוחקת.. בדיוק כמו שקרה היום.