ערב טוב

y a e l c 1

New member
ערב טוב

אני כותבת בדי מתוסכלת אחרי שבני פשוט תפח(השמין) ואני בטוחה שזה מהעליה במינון של התרופה שהוא מקבל אינטומין אני מאד רוצה לדעת האם משהו באיזה שהוא שלב נטל את התרופה כי קראתי שזה כן עושה השמנה אך הוא נוטל אותו מאז יוני ובשלושה שבועות האחרונות העלו את המינון ופשוט התנפח ללא הכרות. בבקשה אם יש למשהו תשובה אשמח כמה שיותר מוקדם תודה מראש יעל מהדרום

שביק

New member
היי יעל יקרה. אין לי תשובה לגבי

התרופה ששאלת אודותיה, אך שמחתי מאד לפגוש אותך היום בירוחם, שם נתתי הרצאה לצוות של בי"ס מקומי. מאחלת בריאות טובה ומהירה.

קליק 4

New member
../images/Emo9.gifליעל

הבן שלי קביל אטומין חד פעמי נוגד פסיכוזה עקב התפרוצוית זעם בלתי נשלטות סובל מטורט + ADHD מכיוון שזה חד פעמי לא ראיתי תופעת לואי של השמנה. אך באינדקס תרופות לא מוזכרת תופעת לואי של השמנה תכנסי לאינדקס התרופות ותקישי אטומין ותקראי מה רשום שם. בהצלחה. כן גם תשאלי את הרופא אם זה גורם להשמנה.

חגית35

New member
שייכת לאנטי פסיכוטיות

קלוטיאפין - אמנם זה לא מופיע אולי בתופעות הלוואי שלה אך זה ידוע שמשפחה זו יכולה לנפח. לדעתי זו סיבה להפסיקה. התייעצי עם הרופא ודווחי לו ע"כ

חגית35

New member
היא גם אנטי היסטמינית בהשפעתה

שזה לעתים מנפח כמו תרופות אנטי היסטמיניות מוכרות (נוגדות אלרגיה) וגם- כמובן ההסבר השכיח למשפחה זו- עלייה בפרולקטין, שעמה יש השמנה

למעלה