ערב טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
ערב טוב

יש פה מישהו? מה שלומכם? שיהיה לכם ערב טוב.
סידי

ערב טוב...../images/Emo13.gif

אני פה..אני חדש, אולי ישן, היות ואני קורא את ההודעות פה לעיתים קרובת.. אז שיהיה לכולנו רק טוב. ממני מאי שם...

ortal_sh

New member
או , שלום שלום לך מדבר ........

נחמד לראות אותך גם פה !!!!!!!!!! אז מה שלומך , אי שם ? אור-טל

טלי...חמדתי..

למען האמת אני לא ממש פה. קרעו אותי היום בעבודה ואני כבר נשפך לישון.. אז תהיא חזקה גם בשבלי, כי לי כבר אין כוח.. ושמשהוא אולי יעצור את השמש מחר...אני חייב לנוח !

ortal_sh

New member
מדברוש מתוקקקקקקקק

לך לך תנוח
כמו שצריך ...... אני יעצור בשבילך את השמש
ומי שיקע אותך שוב בעבודה, אני אטפל בו ..... מקווה לשמוע ממך כבר מחר ! לילה טוב וחלומות פז ... אור-טל

jess ועוד

New member
הי סידי מה שלומך ???

אני בהפסקה מהחדשות קצת קשה לי לבכות בלי הפסקה קשה לראות את זה משפחה שנמחקת בין רגע

sidi

New member
ג´ס

אצלי הכל בסדר, עדיין בעבודה ולמען האמת לא כל כל מעודכן בפרטים של הפיגועים שהיו, לא נעים לומר, אבל פשוט לא בא לי לשמוע לראות או לקרוא. סידי

סליחה שאני מתפרץ...

חשבתי שרק אני חי בתחושה הזו של חוסר רצון לשמוע חדשות. אין כבר כוח לכול המוות הזה שאופף את כולנו. אין כבר כוח

sidi

New member
אתה

יכול להרגיש חופשי להתפרץ, זה פורום פתוח. ותאמין לי יש עוד הרבה שנמאס להם מהחדשות. אבל זאת המציאות שלנו לצערינו.

jess ועוד

New member
אני לא מאשימה אותך

הלוואי וגם אני לא הייתי שומעת אם הייתי יכולה להתנתק מהכל ולחיות בבועה שלי אני ואני ואני בלי אף אחד שיפריע לי זה היה יכול להיות גאוני מה אתה עושה במשרד בכלל????
????? קישתה שו שו לך הביתה מה זה???

sidi

New member
אני

תיכף הולך לביתי, עוד רבע שעה. יש הרבה עבודה אז עובדים, אבל סיימתי להיום. את יודעת זה לא כל כך קשה להתנתק מהחדשות, במקום לשמוע רדיו שמים מוסיקה שאוהבים לשמוע ובמקום לראות חדשות בטלוויזיה, רואים איזה סרט, או כמו שאני לדוגמא מעדיף לקרוא משהו.

sidi

New member
הלכתי...

היו שלום ידידי
אשוב להטרידכם מחר
אז שיהיה לכולנו ערב מצויין מה שלא היה מי יודע מה עד עכשיו.
סידיייייייייייי

למעלה