ערב טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
ערב טוב

אם יש פה מישהו, שייתן סימן

GALI02

New member
איך זה בתור סימן?../images/Emo149.gif

סידוש מה העניינים איתך? באנה אני רואה "כוכבי השכונה" ופשוט נשפכת מצחוק. אז ספר משהו מעניין

sidi

New member
זה סימן מצויין

מה שלומך? עסוקה? אני רואה פוליטיקה (ערוץ 1) ונקרע מצחוק
סתםםםםםםםםםםםםםם יש עכשיו פרסומות בערוץ 2. וואי את מלחצה אותי כשאת אומרת "ספר משהו מעניין", טוב את הסיפור על שלגיה ושבעת הגמדים את מכירה?
איך הפסיכומטרי?

GALI02

New member
טוב אל תילחץ לי../images/Emo8.gif

הפסיכומטרי פשוט מרתק... מה אני אגיד לך... למה אתה חושב שאמרתי לך לספר משהו מעניין? החיים שלי פשוט משעממים כרגע... או נגמרו הפרסומות. תגיד. מה קרה שהתחלת לצאת מוקדם מהעבודה? הבוס התחלף?

sidi

New member
לא

אני החלפתי אותו, החלטתי שהוא לא מתאים לתפקיד אז פיטרתי אותו, אבל אל תרחמי עליו, נתתי לו פיצויים יפים. לא קשור אבל, תגידי מה את אומרת על חבצלת? היא לא רוצה לצאת עם חזי
הפופולריות תהיה בדעיכה. משהו מעניין, משהו מעניין (את שומעת את המוח שלי עובד) משהו מעניין משהו מעניין משהו מעניין...

GALI02

New member
טוב תשמע...

זה לא שאני רוצה להלחיץ אותך או משהו כזה אבל אם לא תספר לי משהו יותר מעניין מהציפורן החודרנית של עובדייה. תוך 10 שניות לא הייתי פה אז יאללה זוז 10,9,7,8,....

sidi

New member
טוב

אז אני מצטער
פשוט אין לי משהו מעניין לספר לך. אז את משוחררת. חוץ מזה שהציפורן החודרנית של עובדיה סיפור די מעניין. סידי

GALI02

New member
מרגישה נקיפות מצפון../images/Emo7.gif

טוב לא נורא. אני עדיין אוהבת אותך. אוף האייקונים לא עובדים (פה היו צריכים לבוא 3 חיבוקים גדולים)

sidi

New member
לא...

אל תרגישי כך, זה בסדר, לא לקחתי את זה קשה מדי.
קבלי חזרה את אהבתי וגם את השלושה חיבוקים ועוד אחד.
אני בכל מקרה יפרד ממך להיום, אז נהיה בקשר טוב?
סידי או בכינויו

למעלה