ערב טוב!!!

JN24

New member
ערב טוב!!!

מי יוכל לאמר תאריכים של הופעה קרובה של יהודה בזאפה

איש לא יוכל לאמר. מקסימום יוכל לומר

או יותר נכון - לכתוב: 8/11 ו-9/11, ימים ד ו-ה, שעות 21:30 במועדון זאפה. ולעניין הלשון: כותבים: לומר (אנלוגיה לגזרת נפי"ו) לאמר = לֵאמֹר וזה משהו אחר.

JN24

New member
אתה מה זה צודק ...

סליחה על הטעות עם העברתי בך צמרצורת ובכל זאת תודה על התאריכים. מקוה לפגוש אותך שם ב-8.11.

אתה תפגוש אותי ב-8/11 בע"ה

מקווה לפגוש גם אותך, בשתי ווי"ן, אגב. מקווה שאתה לא נפגע או נעלב מ"תיקוני הלשון" שלי. אם זה מפריע לך, אמור לי, יותר נכון - כתוב לי.

JN24

New member
נהפוך הוא.....תמשיך לתקן ככה לומדים

אני ממש לא נפגעת .

ואני מצטער שהתייחסתי אלייך כאל בן|ח

זו גם הגישה שלי - מטעויות לומדים. (אם לא קשה לך אִמרי את זה למנהלת, ל-willo, שלא נפגעת, אשמח מאד, תודה).

willo1

New member
אוי אתה פה ../images/Emo9.gif

הכל מעולה
גם אני צריכה לצאת אבל אני מדחיקה את זה

JN24

New member
הודעה חשובה!

אז כאן אני אומרת את זה או יותר נכון כותבת שלא נפגעתי ולא אפגע בעתיד מדבריו של יאיר :)

willo1

New member
אהלן!../images/Emo13.gif

ברוך הבא
(עם או בלי לשון אקדמית) אתה מוזמן להיכנס גם לאתר של זאפה

willo1

New member
כן, רק

שלמרות הרצון הנפלא לגרום לשפה העברית להישמע יותר טוב, לא תוכל לתקן את כולם.

לא את כולם, רק את מי שנתקל בדרכי

או שאני נתקל בדרכו ורק אם זו טעות צורמת כמו כאן: גם כתב לאמר, גם "אם מישהו יכול לאמר" והרי צריך "לכתוב" - אז ראיתי צורך להעיר על עך. לא קרה אסון, האמיני לי, שירן. העובדה שכל חברי הפורום ברחו ממנו (ולא באשמתי...) ביא יותר נוראית, זה צריך להדאיג אותך ולהדיר שינה מעינייך, לא "תיקוני הלשון" שאני עושה או לא עושה מדי פעם בפעם לגולשים מזדמנים בפורום... מי שזה מפריע לו - שיכתוב לי אישית. עד עכשיו לא שמעתי תלונות בקשר לכך. שמעתי תלונות רבות על... (את יודעת על מה...). יום טוב

gadoso

New member
בן חור! אתה מפחיד ת'חדשים!!

אנחנו כבר רגילים אבל שהם לא יפחדו...

למעלה