ערב טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
ערב טוב

אני רואה שחגגתם פה היום, אחלה. ליאור מה קורה איך אתה מרגיש? ניקולי תספרי כבר איך היה היום בעבודה!!! ריקי שנה וחצי? הרבה זמן אבל צר לי לאכזב אותך, אני מחזיק בשיא!!!! גילי, נרקיסי, שיר, מרין, עזרא, סערת רגשות (את חייבת למצוא שם קצר יותר), אורטל, שכחתי מישהו? אם כן תסלחו לי. שיהיה לכולכם אחלה ערב ואם יש פה מישהו/י שיראה אות חיים אבל מהר! ותפסיקו לחשוב על כמה שאתם מאוכזבים, זה אמנם פורום של מאוכזבים ופה אתם אמורים לשפוך פה את הלב ותמיד נשמח להקשיב אחד לשני. אבל תתחילו לחשוב חיובי, בסופו של דבר החיים גם ככה מסריחים אז למה לעשות אותם עוד יותר? סידי.

ניקולי

New member
צודק!! צודק!! צודק!!

החיים מסריחים אבל..... ממה שיש אפשר לעשות אחלה חיים... ולמה לבכות ולמה לחיות באכזבות מתמשכות??? כמו שאמרתי לא פעם : מה שהיה היה נגמר,מה שיהיה לעולם לא נדע..ומה שנשאר זה עכשיו ניקול*

ortal_sh

New member
גם לפי דעתי - אתה צודק !!!!

מה שלומך ? סידי איזה כייף לשמוע מישהו שאופטימי בחיים !!!!! החיים באמת קשים - אבל רק אנחנו אילו שיכולים לשנות אותם ! אז מה קורה איתך - אתה ישן בעבודה היום ???
טוב אם אתה עדיין פה ! תעשה סימן חיים
אם לא לילה טוב -אני מקווה לראותך מחר ? (תעשה מאמצים להגיע
, טוב?) אור-טל

jess ועוד

New member
רגע אז על מה רבים ????

אנחנו בעצם כולם גאונים כולנו כחמים וכולנו מכירים את התורה מסכימה גם אני ברור אבל מה לעשות שלחיים ולעולם יש סיבוב משלו וזה לפעמים מתנגש בשלנו אבל אתה יותר מצודק להיות אופטימים ולחשוב חיובי ג´ס

ליאור 30

New member
סידי ערב מצויין

אני מרגיש טוב ובקשר לפורום היה פעם פורום אכזבות עד שאני הגעתי מאז יש גם אכזבות אבל הרבה חיוכים ומקווה שכל המאוכזבים ומאוכזבות יחייכו מהיום עד סוף חייהם

למעלה