ערב טוב

רעותעעע

New member
ערב טוב

אמש חלמתי חלום מוזר מאוד. חלמתי שהייתי עם אנשים רבים באיזשהו טקס ואני זוכרת שהעלו הצגה כלשהי על אנשים מתים (כי חלק מהתפאורה הייתה של קברים ומצבות- או שזה היה טקס זיכרון, בזה אני לא בטוחה) ולפתע, חברה אחת שלי, הודיעה בצעקות לחברה אחרת, שישבה בקהל(ויש לה חבר בצבא במציאות), שחבר שלה מת. היא הייתה בהלם, וכולם באו אליה, אבל אני חיבקתי וניחמתי אותה מאוד לעומת השאר, (למרות שבמציאות בתקופה האחרונה אנחנו לא בקשר כמעט).

רשף כשף

New member
האם קראת על מוות בחלום

במאמרי הפורום? את מוזמנת לקרוא ולשתף אותנו בתובנות שלך מן החלום

רעותעעע

New member
אוקיי רשף,

קראתי את המאמר והבנתי שמוות מסמל סגירה או סיום משהו בחיינו. אך עדיין זה לא עונה על שאלתי, כיוון שלא חלמתי שמישהו מוכר לי נפטר, אלא אדם שאני מכירה רק בשמו, איני יודעת אפילו כיצד הוא נראה. אני רק יודעת שהוא יוצא עם חברתי בזמן האחרון, (חברה קרובה, שהקשר איתה די נותק לאחרונה)

רשף כשף

New member
מה אדם זה מסמל עבורך?

האם תוכלי לתאר אותו במשפט או שניים למי שלא מכיר אותו?

רעותעעע

New member
לא..

אין לי מושג מה אופיו או תכונותיו. אני ממש לא מכירה אותו. אני גם לא יודעת אם בחלום החבר הספציפי הזה של חברתי נפטר, או שמא מישהו אחר. כיוון שבחלום חברה אחרת שלנו צועקת לה:" ___(שמה של חברתי), חבר שלך נפטר!!".

רשף כשף

New member
בת כמה את?

האם חל שינוי במצבך החברתי: חבר חדש שנכנס למעגל החברתי או חבר ישן שעוזב אותו? האם את חוששת שמצבך החברתי ישתנה בשנת הלימודים החדשה?

רעותעעע

New member
...

כן, ישנם כמה אנשים שנכנסו למעגל ויש אף כמה שעזבו אותו. בקשר למצב החברתי של שנה הבאה, לא מיוחד, כמו כל שנה לפני תחילת הלימודים. ואני בת 18.

למעלה