ערב טוב

ערב טוב

ברצוני לידע אתכם שקניתי את האלבום של בית הבובות ולצערי התאכזבתי מעט. טקסטים פשוטים. לחנים זולים. נגינה ממוצעת ותו לא. אולי שיר אחד או שניים היו נחמדים (רק מה שהוציאו לגלגל"צ) יש טעם להגיע להופעה? חומרים חדשים? שבת שלום לכולם אגRיפס.

אין לי בעיה להגיע למופע.

שמעתי את הדיסק כמה וכמה פעמים ולא השתכנעתי שקיבלתי תמורה לכסף ששילמתי. לא אוהב להוריד מה"דונקי" לכן רכשתי אחד. מתי יש הופעות והיכן ?

hagarshtar

New member
אז ככה..../images/Emo118.gif

בעיקרון יש כל הזמן הופעות. בזמן האחרון קצת פחות כי הם עובדים על דיסק. אבל אם אתה מעדיף ללכת להופעה קרובה אליך לבית תלוי איפה אתה גר..

מטומטמת אחת. לא ביקשתי תגובה ממך.

"מה הוא עושה טובה" אני כן רוצה להגיע למופע. ואני לא עושה טובה לא לך ולא לאף אחד. אז אולי עוד 1 יבוא להופעה שלהם, גם ככה שמעתי שלא הרבה מגיעים לאחרונה. שאלתי שאלה על מחט וענית לי על תחת. מבקש ממך לא להתערב, תודה !
שבוע טוב לכולם

eladi88

New member
אחי למה בעצבים??../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אתה לא מסכים עם מה שהיא אומרת...זה פסדר...הכל טוב ויפה... אבל אין צורך להיגרר לקללות וכינויים... שבוע טוב

hagarshtar

New member
ואוו לא מקללים את אור ו...../images/Emo118.gif

תבוא להופעה אני בטוחה שתהנה.

זiהרים

New member
הלוואי היו מגיעים פחות ../images/Emo122.gif

היה אפשר לנשום לשם שינוי.

eladi88

New member
מעיין....../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

יש משו שאת רוצה לספר לנו?

זiהרים

New member
כן כן! ואפילו חשבתי על זה שיווקית:]

שאין מצב שהדיסק יוצא הקיץ, בזמן שהם הכי חרושים בהופעות וטחונים בכל תחנת רדיו. הם ייתנו לקהל לקבל קצת רעב אליהם (פחות הופעות), ואז ישחררו ת'דיסק! לא חושבת שזה יקרה בזמן הקרוב.. :] וואו, אני ממש יכולה להיות המנהלת שיווק שלהם!

למעלה