ערב טוב ערב טוב =) דיי חדשה פה
ש שדונית טאזמני New member 11/6/06 #4 הייי איזה כיף עוד חדשה!!../images/Emo20.gif שמחה להכיר אותך.. אני מאיה המטורללת של הפורום אז אני מציע לך להתרחק ממני שלא תידבקי.. תהני!! אגב- הבנים פה כוסים והבנות פשוט.. אמממ.. בעצם.. אם אני יגיד שהן כוסיות מה יחשבו עלי? עזבי.. בנים כוסים וזהו!! חחחח
הייי איזה כיף עוד חדשה!!../images/Emo20.gif שמחה להכיר אותך.. אני מאיה המטורללת של הפורום אז אני מציע לך להתרחק ממני שלא תידבקי.. תהני!! אגב- הבנים פה כוסים והבנות פשוט.. אמממ.. בעצם.. אם אני יגיד שהן כוסיות מה יחשבו עלי? עזבי.. בנים כוסים וזהו!! חחחח
E eden456 New member 12/6/06 #7 תחשבי פעמיים לפני שאת .. אוקי אני ממליצה לך לחשוב פעמיים לפני שאת נכנסת לפה ,עזבי בחייך זה יעשה לך סיוטים אנשים משוגעים ,.... סתתתתתםםם אחלה אנשים אבל משוגעים .. תזכרי מה אמרתי לך וזה ממכר.. ו.... עזבי יאללה הפחדתי אותך מספיק חחיייחחחיייי.. בקיצר תהני לך פה .... אהה... וברוכה הבאה ...(זה היה אמור להיות בהתחלה ) אה.. וד"א שמי בישראל עדן ...
תחשבי פעמיים לפני שאת .. אוקי אני ממליצה לך לחשוב פעמיים לפני שאת נכנסת לפה ,עזבי בחייך זה יעשה לך סיוטים אנשים משוגעים ,.... סתתתתתםםם אחלה אנשים אבל משוגעים .. תזכרי מה אמרתי לך וזה ממכר.. ו.... עזבי יאללה הפחדתי אותך מספיק חחיייחחחיייי.. בקיצר תהני לך פה .... אהה... וברוכה הבאה ...(זה היה אמור להיות בהתחלה ) אה.. וד"א שמי בישראל עדן ...
ג גמבה לשלטון New member 12/6/06 #10 הייי את!../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif לא הצטרפת כרגע לעוד איזה פורום? אני זוכרת תכינוי.. קיצר ברוכה הבאה
הייי את!../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif לא הצטרפת כרגע לעוד איזה פורום? אני זוכרת תכינוי.. קיצר ברוכה הבאה
ש שיר יצחק New member 12/6/06 #11 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif