ערב טוב

ady18

Well-known member
ערב טוב

לביבות ספגטי מתוקות 20 לביבות גדולות מקור: פירגה. 250 גרם ספגטי דק מספר 6 שבור לשניים מבושל לפי ההוראות-שטוף. מוסיפים לקערה עם הספגטי המבושל גם: 2 ביצים 2 כפות סוכר 3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% כף גדושה סילאן כפית מלאה קינמון כוס קמח רגיל הוספתי כוס צימוקים. אפשר לגוון במקום צימוקים ---בפירות יבשים חתוכים ואגוזים. לערבב ולהכין לביבות מטוגנות ומושחמות מ-2 הצדדים. ניתן להקפאה ולהוציא לחימום באובן או בתנור. קריספי וטעים. מומלץ. זה מה שיככב הערב וכמו מתכון של פירגה כול מתכון זהב מה הינו עושים בלעדיך פירגה כול ארוחה הופכת לחוויה לארוחה מיוחדת והטיפים מקסימים גם בחורה זהב:) שבת שלום לך

מסכימה איתך אין על פירגה, המתכונים

שלה

pirge

New member
יהלומי, ולכך ולכולם פה מה חסר? הפו

הפורום שופע מתכונים ותמונות להתפאר. חמסה. בלי עין רעה. שנמשיך להעשיר ולהתעשר זה מזה. שבת שלום ומהנה לכולם.

timiהאחת

New member
מנהל
מצטרפת אלייך אכן המתכונים שלה נפ

לאים ויש לציין שגם אוהבת סילאן ובטטה חחחחחחחחחחחחח ביי אוהבת אותה.

pirge

New member
תודה עדי. שהכנת את הלביבות. הן

אכן, מאד טעימות. שמחה שנהנית. ותודה על המחמאות. שבת שלום וכיפי.
וסבתא,לא בחורה.

ady18

Well-known member
סורי

תמיד אמרו לי להחמיא לאישה ולא להבגיר אותה

pirge

New member
אז לא הבגרת אותי חמודה.../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

ילדה טובה ומנומסת. חהחהחהחה. תמשיכי להכין ולהביא לנו מתכונים. בסוף תהיי שפית. אולי?

טלי 181

New member
מצטרפת למחמאות

אצלינו היו אורחים והגשתי את האושפלאו של היהלום שבכתר והיה מוצלח ביותר. לא נשאר כלום! תודה.

ETK18

New member
מצטרפת למחמאות למרות שאני די חדשה

בפורום - אבל אי אפשר לפספס את פירגה!!! תודה על השיתוף והתרומה שלך לפורום המקסים הזה שאני כה שמחה להשתתף בו - כולכן ידעניות ותורמות מהידע שלכן וזה נפלא.
אתי

למעלה