ערב טוב

Flying - V

New member
ערב טוב

אני חדש פה ושמתי לב, שמדברים פה רק על להקות, שזה טוב, אבל הנגנים הכי טובים בעולם הם בדרך כלל כאלה שעושים "סולו" נגיד מישהו פה בכלל שמע על steve vai ? גיטריסט בין הטובים בעולם, או אולי Joe Satriani? השמות האלה בכלל מוכרים לכם? חבל שאף אחד פה לא מדבר עליהם, תאמינו לי שאם תנסו לשמוע כל אוהבי המטאל אתם גם תאהבו את המוזיקה שלהם, אז קחו המלצה ממני ביי

Bodom-child

New member
nice nick.... אבל ....

אל תזלזל, תעשה חיפוש קטן בהיסטוריה של הפורום ואני בטוח שתמצא די הרבה דיונים על סטריאני, מלמסטין ואי וחבריהם, ואם תתאמץ עוד יותר אולי תמצא גם דברים על greg gowe ופטרוצ´י.

פלונטר

New member
לא נראה לי שיש כאן מישהו

שלא מכיר אותם, כי הם מוזכרים כאן המון... תעשה חיפוש ותראה.

שלום לך...

אני שומע את כל הדברים שאמרת ויותר, אבל אני מציע לך לבוא גם לפורום "כלי נגינה" שם מדברים עליהם יותר מפה

גישה מתנשאת זה תמיד נחמד

וכן, כן שמעו, ודברו הרבה. ואני אישית בתור מישהו שכן אוהב מטאל לא אוהב את רוב גיטריסטי הסולו ששמעתי.

wiz

New member
באמת גישה די מתנשאת...

ברור שמכירים אותם, ואין ספק שהם בין המוסיקאים המוכשרים יותר שיש. תלך כמה דפים אחורה, או שפשוט תשאל, במקום לצאת בהודעות יהירות ולא מדוייקות כאלו. אני ד"א הייתי ב-G3 השנה, ואין ספק שהם ענקיים ! ובוא באמת לפורום כלי-נגינה, ותראה כמה הודעות יש עליהם. wiz

insomniac

New member
סטיב וואי! כנסו!

למי שראה ולמי שלא ראה בפורום כלי נגינה פירסמתי את המפרט החדש שקניתי היום, של סטיב וואי! אני ממש מת עליו, הוא עשוי מחומר ממש טוב, וגם הצבע שלו ממש מגניב... בלי להגזים אני חושב שהוא אפילו הפך אותי ליותר מהיר! צירפתי תמונה של המפרט! רון.

Bodom-child

New member
very nice...

אגב, יש לי מפרט של מטאליקה, מההופעה. יש עליו ציור של הין יאנג, של הגולגלות ומהצד השני הלוגו של מטאליקה מ- reload ו load.

למעלה