ערב טוב ושבוע טוב איך הולכים לבלות בסילבסטר או שאתם בכלל לא חוגגים?
A ady18 Well-known member 31/12/05 #1 ערב טוב ושבוע טוב איך הולכים לבלות בסילבסטר או שאתם בכלל לא חוגגים?
י יעלי36 המקורית New member 31/12/05 #2 ערב טוב ושנה אזרחית טובה לכולם אנחנו מוזמנים בשעה 22:00 לארוחת ערב אצל זוג חברים . מנש לקח כעת את הילדים להוריי והם ישנו שם הלילה . אני ומנש זוג בירח דבש הלילה חג שמייח
ערב טוב ושנה אזרחית טובה לכולם אנחנו מוזמנים בשעה 22:00 לארוחת ערב אצל זוג חברים . מנש לקח כעת את הילדים להוריי והם ישנו שם הלילה . אני ומנש זוג בירח דבש הלילה חג שמייח
1מדינת ישראל New member 31/12/05 #3 ערב טוב ושבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif אני לא חוגגת חגים זרים יעלי את רואה שההורים הסכימו לשמור עליהם
ערב טוב ושבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif אני לא חוגגת חגים זרים יעלי את רואה שההורים הסכימו לשמור עליהם
A ady18 Well-known member 31/12/05 #4 יופי יעלי מתוקה תהני איזה מתוק חגי איך שהוא מדבר ונשמע גם אחראי ואיך מריגשה בכללי?
י יעלי36 המקורית New member 31/12/05 #6 מתי דיברת עם חגי? ../images/Emo4.gif אני מרגישה יותר טוב . תודה חומד
י יעלי36 המקורית New member 31/12/05 #5 התחננתיייייייייייייייייייייי../images/Emo13.gif לא להתלהב , זה פעם בשנה
א אמא של רלי גל ואריאל New member 31/12/05 #7 ../images/Emo29.gif ערב טוב ושבוע טוב אנחנו לא חוגגים את הסילבסטר.
ר רקדנית הרוח... New member 1/1/06 #9 אני לא חוגגת.. במקום זה עשיתי כפול זמן הליכה.. לנסות להיפטר מתופעות הלוואי של הסופגניות..