ערב טוב

ערב טוב

אני לא בטוחה ממה בדיוק אני סובלת אבל ברור לי שיש לי בעיה. אני הרבה פעמים לא "מחוברת" לקרקע, כשמדברים איתי אני לרוב לא שומעת כי אני שקועה במחשבות - כלומר, אני שומעת אבל לא בדיוק מפנימה (קשה להסביר), אני יכולה לעשות פעולה כל שהיא ולשכוח שאני עושה את זה בגלל מחשבות ורק לאחר כמה דקות פתאום לשים לב ולחזור לזה וכדומה. ברור לי שאני סובלת מבעיית ריכוז, אבל איזה? איך מטפלים בזה?

zivadina

New member
בעיות רכוז אצל מבוגרת

את מתארת בעיות בקשב, שכוללות אי הקשבה וחוסר רכוז. יכולות להיות להן מספר סיבות, למשל: הפרעת קשב ורכוז ADHD, למשל, בעיות רגשיות שמטרידות אותך, למשל, שינה לא סדירה. כדי להבין את מקור הבעיות שלך, רצוי לעבור אבחון אצל פסיכיאטר למבוגרים אשר מתמחה באבחון הפרעת קשב ורכוז. חלק מן האבחון הוא "אבחנה מבדלת" אשר אמורה לזהות את מקור הבעיות. אם תרצי לפנות לאבחון כזה, תכתבי לנו מהו אזור המגורים שלך ומהי הקופה שלך, ונמליץ לך על רופאים שמתמחים באבחון הפרעות קשב במבוגרים. את מוזמנת לקרוא כאן על מבוגרים עם הפרעות קשב ולערוך לעצמך "אבחון עצמי" מקדים:

היי

נתחיל מזה שאני בת 20 מירושלים אין לי כסף בכלל וגם לא למשפחה והתוצאה בשאלון היתה שיש לי ADD מה זה אומר?

חשבתי על עוד נושא

מעולם לא הסתדרתי באף מסגרת לא בלימודים ולא בצבא עבודות החלפתי כמו גרביים, לא משנה כמה ניסית להגיד לעצמי פשוט לציית ולהיות בסדר. אני מרגישה שמאוד אכזבתי את ההורים שלי ולאבחן את הבעיה, אפילו אם אין כבר מה לעשות בנוגע לזה (כי ללמוד אני לא אחזור לעולם אני תמיד מרגישה כמו סתומה כי לא הולך לי), יהיה נחמד שיהיה "תירוץ". יהיה נחמד אם להורים שלי לא תהיה הרגשה שאולי הם נכשלו בחינוך שלי.... מה אתם אומרים?

../images/Emo34.gif חושבת שאני מבינה

שלום, נידמה לי שאני מבינה אותך קודם כל יש לי חברה שאני יכולה לדבר איתה שעות ולגלות שהיא בכלל בעולם שלה זה קורה לי הרבה שמדברים אליי אני שומעת אך לא מצליחה לענות או שאיני עונה בכלל ואני מפספסת בגלל זה המון דברים.... לדוגמא:אמא שאלה אם ברצוני לאכול" והיא תוענת שלא עניתי לה אחרי זה באתי למטבח וראיתי שאוכלים אז תהיתי למה היא לא קרה לי לאכול

למעלה