ערב טוב שלום, אני חדש כאן, עד עכשיו נהניתי לקרוא. מקווה להתאקלם. ד"א יצא למישהו משהו מהפורום?
B barfilya New member 5/12/05 #1 ערב טוב שלום, אני חדש כאן, עד עכשיו נהניתי לקרוא. מקווה להתאקלם. ד"א יצא למישהו משהו מהפורום?
L Love To love u New member 5/12/05 #3 כן שעות בלי שינה שכנים עצבניים מרעש [צחוקים אנחות וכו'] הרבה שליטה עצמית הרבה מחסור בשליטה עצמית ובעיקר אממממ לא מגלה ברוך הבא אם יצא לך 2 מסעיפים שהזכרתי הגעת למקום הנכון
כן שעות בלי שינה שכנים עצבניים מרעש [צחוקים אנחות וכו'] הרבה שליטה עצמית הרבה מחסור בשליטה עצמית ובעיקר אממממ לא מגלה ברוך הבא אם יצא לך 2 מסעיפים שהזכרתי הגעת למקום הנכון
B barfilya New member 5/12/05 #6 הגעתי למקום הנכון בעיקר בגלל שחסר לי הסעיף האחרון, זה שאת לא מוכנה לגלות.
ב בוחר בתשוקה New member 5/12/05 #5 כן....טחורים נחשב? ) ברוך הבא איש... טוב להציב מטרות..רק כך מגיעים למשהו )
8 89896 New member 5/12/05 #11 לא ותיק כאן אבל אנשים, כולל נשים. נותן זהב תמורת הנשמות האלו. ברוך הבא.
ב בוחר בתשוקה New member 5/12/05 #17 רגע..לא היית רוצה להכיר את המיועד יותר טוב??? ככה? ישר למיטה? חחח מי אמר שזיוני שכל הם לא משחק מקדים? מי? היי חגיתי..ערב טוב
רגע..לא היית רוצה להכיר את המיועד יותר טוב??? ככה? ישר למיטה? חחח מי אמר שזיוני שכל הם לא משחק מקדים? מי? היי חגיתי..ערב טוב
B barfilya New member 5/12/05 #19 פשוט מדהים השרשור התחיל בשעה 18:18 עברה פחות מחצי שעה ויש 18 תגובות. זה נראה שכל הארץ מחפשת