ערב טוב

Geek God

New member
ערב טוב

לפני שנים רבות רכשתי סט של קלפי טארו (של Rider-Waite, לא שזה כל כך משנה
) וספר טארו למתחילים. קראתי, ביצעתי כמה קריאות אימון ובמשך 6 שנים הקלפים והספר היו מונחים בצד. כנראה לא נמצאתי במקום הנכון. קיצורו של דבר, מכמה סיבות פניתי שוב לקלפים ואני מבקש קצת עזרה. הספר מתאר בעיקר את פריסת הצלב הקלטי. איפה ניתן למצוא חומר נוסף על פריסה זו והתאמתה לסוגי שאלות שונים? בנוסף, איפה אפשר למצוא פירוט על הקלפים ופירושם, שוב, בהתייחס לסוגי שאלות שונים. בעיון פה בפורום ראיתי דיונים על כל מיני סוגי פריסות. דיונים אלו לוקחים כמובן מאליו שהקוראים מכירים את הפריסות הנ"ל, אבל לא כך הוא. חחיפשתי בקישורים וכו' ולא מצאתי כלום (יכול מאוד להיות שלא ידעתי לחפש). יש מקום בו ניתן למצוא מידע על פריסות כלליות? אני יודע שיש המון מקורות על האינטרנט - גוגל הוא התחלה טובה. אלא שיש כל כך הרבה מקורות ואני מבקש להיעזר בכם להתמקדות - אחרי הכל, ים של מידע עלול להיות טובעני למתחיל
מודה מראש על עזרתכם, גיק אלוהי

dmmr

New member
אני מבינה

שאתה מדבר על הספר של גידי גלבוע "קורס טארוט השלם". יש עוד חומר על הפריסה הקלטית באתר של שגיא מנדלבוים(למרות שהם רואים את הפריסה קצת אחרת...) חומר נוסף על הקלפים תוכל למצוא באתר של יואב בן דב וכמובן אצל עוד רבים וטובים....

רשף כשף

New member
גם באינפיניטי

שקישור אליו ניתן למצוא בחתימה שלי, מתפרסמים מאמרים על קלפי הטארוט בין היתר, וכל חודש מתפרסמת פריסה חדשה ללימוד (מדור באופן מעשי) + דוגמה (במדור שואלים את הקלפים). בהצלחה!

למעלה