ערב טוב..

ערב טוב..

שאלה,האם יש טיק כזה כמו גיהוק אבל מהבטן?ואיתו קפיצה קטנה של כל הגוף? ובכלל כשיש טיקים בתדירות גבוה, זה מעייף כמו שזה נראה? אצלנו יש משהו מוזר קצת , עם כל גל של טיקים הילדה מפתחת סימנים של שפעת וקצת חום או שזה מקרה או שזה הולך ביחד ממש לא יודעת. חשבתי שזה עבר,או נרגע אבל אוףףףףףף...

ש ל י ק

New member
ריניהיחידי../images/Emo24.gif

לא מכירה מקרוב.... מבינה לליבך ומאחלת שזה ירגע בקרוב מאוד שולחת המון חיבוקים וחיזוקים לרוב. אגב הילדה מטופלת תרופתית? שווה לבדוק עם הרופא שמטפל בה ולספר על השינויים שחלים בילדה.

תודה שליק,הילדה לא מטופלת

תרופתית ,רק אומגה 3,וזה מאוד מבלבל כי עד יום שישי היה מאוד רגוע עם טיקים מינוריים ושמחתי שלא רצנו לבקש טיפול תרופתי,ועכשיו אני שוב לא יודעת מה נכון לעשות.

ש ל י ק

New member
מבינה אותך.....

אבל האם נוירולוג ראה אותה? אתם מתייעצים עם בעל מקצוע? מנסיון גם אני בתחילה הייתי מאודד מבולבלת ואף ניסינו כל דבר כולל אומגה 3 אך לבסוף החלטנו על טיפול תרופתי שגם לא תמיד עוזר יש ימים טובים ויש ימים קשים כך אני קוראת לאותם ימים . התסמונת הזו לא משעממת כלל צריך המון סבלנות ואורך רוח

guybz

New member
ריני- שתי שאלות

1. איזה אומגה 3 בדיוק את נותנת לה? מה כמות ה EPA ו DHA או שזה בכלל שמן פשתן? איזה מינון 2. האם בדקת PANDAS? תחפשי בדפי הפורום. בפנדס מופיע קשר ישיר בין סטרפטוקוקים לטיקים מוגברים. גיא

תודה רבה לכולם,

כנראה שאצל הילדה זה או מצב רגוע או שהטיקים באים במלא העוצמה,רק שיעבור מהר..שבוע הבא פגישת מעקב , ואז יוחלט על המשך טיפול\לא טיפול. יום נעים ושוב תודה

הלנה

New member
ריניהיחידי ערב טוב

אני מניחה שיש טיק כזה של גיהוק מהבטן וזה אכן נראה מעייף, אבל אולי אנשים שיש להם את הטיק הזה יוכלו לספר לך יותר. בקשר לשפעת וחום...לא שמעתי על זה, אבל אני לא יודעת. טוב...בעצם, לא עזרתי הרבה, אבל רק רציתי שתדעי שקראתי..

השגיא

New member
ריניהיחידי ערב טוב

בואי ננסה לעשות רגע סדר בדברים. לאור נסיוני ת"ט מורכבת לטיפול של זבנג וגמרנו. מי כמוני מבין לליבך, כמה קשה אחרי שרואים "הטבה", לחזור לתקופות קשות. בשתי מילים- זה שובר! בעיקר את הלב שלנו. אני חושבת שצריך, בלי לחץ. לחשוב ולמפות ממה הילד בעיקר סובל. אצלינו למשל, הבעיה האקוטית למיטב הבנתי היתה ההתפרצויות של שי. חוסר הרוגע הכללי שלו שבא עם התנהגויות חריגות וחוסר ריכוז. הרגשתי שזה לא אותו הילד, זה מישהו אחר. אצלינו- האומגה 3 פתרה את כל הבעיה המאוד גדולה הזו, וחזר אלי הילד המתוק, הרגוע, האחראי, המתחשב, התלמיד המצטיין והספורטאי המעולה. הטיקים לא נעלמו. הם באים והולכים, משתנים בעוצמתם ובמקומות בגוף שבהם הם תוקפים. חווינו גם כמה טיקים עם אוריינטציה מסוימת של OCD. הניסיון של גיא מלמד שהטיקים הם האחרונים שנעלמים (אם בכלל), וזה לוקח זמן. לדעתי רב האנשים שמשתמשים, אם בתרופות ואם בתוספי מזון, או בכל דבר אחר, יאמרו שגם עם התרופות והתוספים יש תקופות טובות יותר וטובות פחות. הכל בסופו של דבר נבחן במושגים של "כמה הרווחתי ומה הנזק שיכול להיות לי..." תנשמי. תירגעי. תתייעצי. ותחליטי. ואז כשתגדירי לעצמך במה הכי חשוב לך לטפל ואיך, לכי על זה בסבלנות וברוגע. ללא לחץ ובעיקר תני לזה צ'אנס. אין פשוט אין פתרונות קסמים. אני איתך גלית

סוניה

New member
טיק מהבטן

גם לבני היתה תקופה של טיקים בדיוק כפי שתארת גיהוק מהבטן עם עיוות של הגוף, לא היה מלווה בחום, השתדלנו להתעלם ואכן זה התחלף לו בטיק אחר. אנחנו מטופלים בשניידר (בני בן 6) והוא מקבל קלוניריט . יום טוב , סוניה

שביק

New member
ריניהיחידי היי, מוכר וידוע

הטיק הזה כמו גיהוק מהבטן. ישנם המדווחים אפילו שהם מרגישים כמו "תינוק בבטן שזז". אך כמו שטוראט מתנהג - יש עליות וירידות, יש שינויים בצורה, בעוצמה ובתדירות. כל זה מוכיח שאמנם מדובר בטוראט ולא בבעיה עם שם אחר. צריך הרבה סבלנות וסובלנות, לדעת שכל הטיקים הם "אורחים זמניים". כמו שהם הופיעו כך הם יעלמו או יתחלפו. בהחלט תסמונת לא משעממת. ישנם סוגי טיפול שונים, לא כולם יעילים באותה מידה לכל אחד. לעתים ישנה עדיפות ללמוד לחיות עם זה בשלום במקום להלעיט בתרופות. אך כל טיפול יש לשקול בשיקול דעת. מאחלת לכם הצלחה. ותקופה טובה שתגיע במהרה. שביק.

ריניהיחידי מה שלומך../images/Emo35.gif../images/Emo27.gif

לפי סיפורים של חלק מהאנשים שיש להם טוראט, לפעמים ישנם טיקים בבטן כמו גיהוק...לא ידוע לי על תוספת של חום וכאבי בטן...לבני אין את הטיק הזה ומקווה שלא יהיה...אבל לפחות אני יודעת שזה קיים.

ריניהיחידי מה שלומך../images/Emo24.gif

את יודעת שי היה קטן בגיל 8 היה הרבה כאבי בטן והיהשוכב על הרצפה מתפתל מכאבים עשינו לו בדיקות לא היה כלום וחום היה עולה לו כל הבטן הייתה זזה .עכשיו שאני קורא את זה .זה טיק ומאז זה לא חזר עד לפני שבועיים היה התקף של טיקים שגם בא להקיא וכל רגע הוא בשרותים .עד שהרגעתי אותו ודיברנו הרבה .כך זה חלף כמו שזה בא כך זה הולך .לא קל די קשה לו וזה כואב שאיפאשר להקל עליהם עכשיו יש ריגעה ושקט שימשיך כך וגם להם

חגית35

New member
טיק עיוות שרירי בטן- בטח שיש

מטריד מאוד וכואב כתבתי על זה כשלבני היה ממש מפרך נתתי לו אקמול עד כדי כך זה כאב לו זה טיק בהחלט! וטיקים מאוד מעייפים והעייפות מגבירה אותם עוד כידוע- מעגל קסמים ממש

למעלה