ערב טוב

רויהלה

New member
ערב טוב

רציתי בבקשה המלצה איפה אפשר לעשותב איזור מרכז איבחון tova? תודה רבה וערב טוב

רויהלה

New member
בוקר טוב

אף אחד לא יודע להמליץ כאן על מקום איבחון של טובה במרכז?

I am ADiDi

New member
אנחנו עשינו במרפאת הקשב של מכבי

בהרצלייה, והיינו מאד מרוצים. הבעייה העיקרית שם - קשה להשיג תור - את מתקשרת ומקבלת תור לעוד 8-9 חודשים. ממש המון.

הבן שלי עבר אבחון טובה

במרפאה של פרופ' להט בראשון לציון אם תרצי יותר פרטים אשמח לעזור

רויהלה

New member
למען האמת

התחלתי את כל הסיפור אצלו ואני מאוד מאוכזבת מחוסר היחס שלו,,, אם יש עוד מקומות מאוד אשמח.

אני מאוד מופתעת ..

אני כל כך מרוצה ממנו מחייגת אליו בכל שעה שנוחה לי, אפילו לנייד. הוא לאחרונה המליץ לנו על הרטילין החדש LA והילד פשוט מתפקד נפלא . אבל ככה זה בחיים לא לכל אחד יש כימיה עם השני. מאחלת לך שתמצאי את הרופא המתאים לכם.

meyrav a

New member
הרופא ה"טוב"

גם אני (אנחנו)התאכזבנו מפרופ להט. אין יחס אין הבנה לבעיה של הילד (שישב בשקט) ובוודאי הוא לא דיבר איתי על מבחן טובה.

א ג מ י ת

New member
לצערי, גם אנחנו התאכזבנו מפרופ'

להט. היום אנחנו מטופלים (אנחנו= הבן, בן ה-13), אצל נוירולוג בקופ"ח מכבי. הבדל של שמין וארץ מבחינת היחס, וזמינות התורים. את מבחן הטובה עשינו אצל פרופ' להט - למעשה אצל הבחורה שעובדת איתו. אשמח לתת המלצות לגבי הנוירולוג החדש שלנו.

ניסית לבדוק דרך קופ"ח?

אצלנו דרך הביטוח המשלים, עם ה"ע של 200 ש"ח והם מפנים אל מכון העובד עימם. (אנו בלאומית)

רויהלה

New member
היי חיוך נצחי

ניסיתי דרך הקופה שלנו "מאוחדת" לא מכירים בזה, רק אם עכשיו אני מצטרפת למאוחדת שיא אוכל עוד שנה לעשות דרך הקופה עם חצי השתתפות. תודה רבה בכל מקרה

irisy1

New member
TOVA לא הכרחי

בטח קראת לבד שמבחן הטובה הוא חלק מאבחון ולא ממש הכרחי. צריך לזכור שאחוזי השגיאה הינם משהו כמו 20%. מומלץ לפני שעושים טובה אם בכלל להתייעץ עם איש מקצוע מומחה - נוירולוג או פסיכיאטר שמבין בהפרעות קשב.

האם ביקש טובה בעקבות בעייה

בהתאמת המינון- או כחלק מן האבחון? מאחר ועם ילדיי התחלנו טיפול ומעקב לפני לידת ה'טובה', אני בהחלט מסכימה עם הדיעה כי הבדיקה מועילה, אך לא תמיד בגדר חובה. למדתי, כי רופא שADHD הוא עיסוקו העיקרי, יודע לכוון למינון מדוייק למדי בעצמו. גם היום, לאחר אבחון מחודש שעשינו לבכור עקב בעיות שצצו, אני מחוזקת יותר בדעתי הזו. המינון שנקבע לאחר הבדיקה- היה זהה להפליא עם המינון אליו כיוונה הרופאה לפני הבדיקה.

zivadina

New member
TOVA- תגובה ל-irisy1

רופאי הפורום שלנו, ד"ר מנור וד"ר אדר, תומכים מאוד ב-TOVA ורואים בה שליש ממערך של אבחון מלא להפרעת קשב ורכוז. את מוזמנת לקרוא את המדור הבא בספרייה שלנו:

irisy1

New member
קראתי הכל

ד"ר אדר בעצמו אומר לגבי הטובה ש"הצדק צריך גם להיראות" ולכן הטובה. הוא עוד אומר שהורים לא סומכים על אבחון "מהיר" למרות שלגבי בעיות רפואיות אחרות מסתפקים באבחונים קצרים וקולעים. דוקא בגלל שקראתי וגם על סמך נסיוני - עדיין אני בדעה שהטובה לא הכרחי.

zivadina

New member
כדאי שתשאלי בקופה שלך

באיזו מרפאת קשב ניתן לעשות TOVA. קחי בחשבון שרוב המכונים עושים TOVA לאנשים שמתאבחנים אצלם. ידוע לי שהביטוח המשלים ב"כללית" מסבסד את ה-TOVA, לכן אני משערת שכך זה בכל הקופות.

רויהלה

New member
בוקר טוב

קודם כל תודה לכל המגיבים, פניתי לקופה והקופה לא מכירה בזה בכלל! הכל באופן עצמאי ופרטי... שמעתי שד"ר איריס מנור עושה בדיקות טובה , האם זה נכון?

באורלנסקי עושים טובה

וכמובן, שלא ד"ר מנור עושה אותן באופן אישי. אבל - הם עושים רק כחלק מאבחון כולל, אי אפשר לעשות שם רק טובה. (או לפחות ככה אמרה המזכירה שלהם). הכללית לא ממנת טובה, אבל כן אפשר לקבל ממנה כתובות של מכונים שעושים את הבדיקה.

למעלה