ערב טוב

זודי

New member
את מסתכלת בשורות אני קורא בניהן.

ובכלל אתן יודעות להפסיק לחייך? אפילו ת´יללות אתן עושות עם חיוך. אגב זה מתוך יאוש? שוב נתפסתי לקטנות. אבל איך מתיאשים עם חיוך?

L M A E

New member
זודי!

חחח פעם שמעת על ציניות? ובאמת אל תתפס על קטנות...אם היא מיואשת אז אני...:)

זודי

New member
את כמוה אופטמית ועליזה.

אבל אני לא מצליח להבין איך היא הגיעה לכנוי כזה. היא בכלל לא שייכת לאטמוספירה הזו. רגע מהיכן אתן מכירות את המושג הזה? מהמילון?

L M A E

New member
מאיפה...

לי לדעת למה..תשאל אותה:) אגב קולמבוס...לכל התחלה יש סוף
מילון? מזה מילון..לא יודעת מזה מילון:)

זודי

New member
אפילו קולמבוס ידע שהעולם עגול

ואין לו התחלה ולא סוף. ומה את מעדיפה אבטיח? אני חושב שבאמריקה יאהבו את שניהם.

L M A E

New member
קולומבוס...

ידע שהעולם עגול.. ונכון אין לו סוף ולא התחלה.. אבל לחיים כן.. התחלה..חיים סוף...מוות:) וכמו כל דבר בחיים ..תמיד יש סוף ואני בטוחה שהוא ידע גם את זה! ואבטיח זה ..יאמייייייי

מיואשת3

New member
ככה....

"אמא בחיי מייאש לשבת איתך את חתיכת מייאשת"... וזה רק בגלל שאמרתי את דעתי בנושא מסויים ההיא כבר הדביקה לי תווית. קפיש??...רגע מילון למילה אטמוספירה

זודי

New member
אז היום תורך. איך עושים לך ת´יום?

אגב מישהו כבר אמר לכן פעם שאתן מתוקות וחמודות? אז אם לא אני חייב לציין זאת. תמשכנה ככה. אי אפשר בלעדיכן - מקסימות. אוהב אתכן.

L M A E

New member
אתה מזה חמוד..

מאיפה באת? חחחח סתם סתם צוחקת ולא. לא אמרו לנו שאנחנו מתוקות וחמודות היום...תתחיל להגיד!:)

זודי

New member
את יודעת שאצל היהודים היום מתחיל מהערב?

ואם אני אתחיל לעולם לא אסיים. ויש לי שאלה מישהו אמר לכן פעם שאתן חמודות? מאיפה הוא ידע? ואני חשבתי שגליתי את אמריקה. אתן חמודות.

L M A E

New member
למדת אה...

ולא.. לא ידעתי שהיום מתחיל מהערב... וכן קולומבוס אמרו לנו ..כל יום אומרים..במיוחד למיואשת אומרים איזה מיליון פעם <אני>

זודי

New member
אה קולמבוס כבר ידע שאתן חמודות?

אז מה הפלא שהוא גילה את אמריקה? ולמה את קמצנית - רק מליון? את לא יכולה מליון ואחת? טוב אז אני אשלים; מיואשת?! את חמודה. איפה היא

L M A E

New member
אני קמצנית?...

אהה אני רואה שבדקת מי זה קולומבוס
ותגיד תודה נתתי לך את ה-1 :)

מיואשת3

New member
ואי רכלנים.....

ככה לדבר עליי שאני לא פה. אפרופו קולמבוס ...גילתי אגוזי שהסתתר לו בפינה<בלי כיבודים> סתומי...תתביישי לך מילון זה הדבר העגול הזה שאוכלים נו ההוא עם הגרעינים שלא נגמרים.

L M A E

New member
מיואשת חמודה שכמותך..

מזל שיש אותך אחרת איך הייתי יודעת מזה מילון:)) ומה אוכלים היום????

מיואשת3

New member
מזל......

שיש לי אותך..... את רזי צניעות את נותנת לי ללמוד . ענק השיר הזה..רק מי שר אותו ?

זודי

New member
בטח שאת קמצנית - לא יכלת להשאיר

לי את המליון? אה השארת לי את המילון. ותודה על הפעם האחת. ואני לא צריך את קולמבוס יש לי אתכן. רק אל תברחנה לאמריקה. טוב?

מיואשת3

New member
ערב טוב.....

לכול הפנסים בעיר.. ערב טוב לכול האוהבים בעיר.. אחלה שיר ואחלה ערב שיהיה לנווווווווווו

למעלה